Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Крушка на халогена

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Крушка на халогена

Някой разглабял ли си е халогена досега? Нямам видимост към него и не мога да измъкна крушката! Ще съм благодарен,ако дадете разяснение как точно е захваната тя?!
    Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

тук сме писали:http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...EB%EE%E3%E5%EDпрочети темата и ако имаш въпроси питай ще помагам
    FIAT Stilo 1.4 16V
    FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

Мерси за линка. Проблема е,че развивам капачката отзад на халогена без проблем,но понеже нямам видимост не мога да развия крушката.Просто не знам как е закрепена и не смея да напъна-вече счупих някаква щипка!Тази крушка дърпа ли се или е на винт?
      Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

Коментар

не е на винт, държи се от една метална щипка (ако може да се нарече така)харесай си някой от фаровете (десния е по удобен) свали капачката на късия фар отзад и погледни как изглежда и кака се мах и слага скобата , еднаква е с тази на халогена, може да потренираш.за халогена, като свалиш капачката , откачи жицата (обувка кабелна е) и след това скобата , тя в единия край трябва настрани малко да се мръдне и се откача, дргия и край влиза в нещо като панти , тази скоба притиска крушката към масата (нещо като фасонка) ако щипката която казваш че си счупил е тояно същата скоба (щипка) за която и аз говоря няма страшно тя си се откача , просто пак трябва да я пъхнеш на мястото и, пъхаш си ръката навътре и сеопитваш да поглеждаш покрай нея, знам колко е гадно ( на канал е много по лесно). Успех
        FIAT Stilo 1.4 16V
        FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

Working...
        X