Помпата започна да свири,откакто стана+20 +30градуса. Зимата нямаше проблем. Някой знае ли каде се намира бушона ,или релето.Ако имате идеи защо свири ще съм ви благодарен. Колата е Brava 1.6 16W 98г
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бензинова помпа - свири BRABA1.6
Collapse
X
-
Re: Бензинова помпа - свири BRABA1.6
Бушона е в жабката, сваляш една кора, коята представлява тавана на жабката, бушона е в предната част, горе в дясно. Доста трудно се вижда, не се бъркай с таблото с релетата в дъното, няма да го намериш там. Трябва да си наведен надолу, и така ще го видиш. Не знам защо са го забили там, на мен ми отне две седмици да го намеря. Успех
Коментар
-
Re: Бензинова помпа - свири BRABA1.6
fordopk написа:Мерси за бушона. Вмомента си карам на ГАЗ,НО ТОВА свирене ме дразни. Искам да я исключим докато остане време за преглет и ремонт.Driving Marea Weekend 1.8 16 V on LPG
Коментар
-
georgid написа:Правилно! Дори на газ бензиновата помпа трябва да си върти.Иначе се запича и изгаряFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
megamuscle написа:Какво имаш предвид под "свири" колега. Обясни защото аз като включа колата на контакт чувам някакво шумене от към багажника, което мисля че идва от бензиновата помпа, но не съм сигурен. Като че ли се качва нещо и после спира.
Коментар
-
lu40 написа:georgid написа:Правилно! Дори на газ бензиновата помпа трябва да си върти.Иначе се запича и изгаряA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
georgid написа:lu40 написа:georgid написа:Правилно! Дори на газ бензиновата помпа трябва да си върти.Иначе се запича и изгаряFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар