Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко мога да взема на тези ляти джанти O.Z.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко мога да взема на тези ляти джанти O.Z.

Здравейте колеги!Имам страхотни ляти джанти O.Z. без драскотина/на снимките долу/!Не съм много на ясно каква е нормалната цена, която може да им взема.По гумаджиите вървят по 100-120 лв. бройката, но не са в такова състояние като мойте, и не такава марка. Джантите са си в перфектно състояние,без драскотини, оригинален италиянски O.Z. - 6J x 14" - обаче не ми стават на Мареата, защото разстоянието между четирите дупки е 108 мм.Джантите са от Ситроен Ксара 2002 год.Та въпросите ми към вас са следните:1.Каква е нормалната цена, която мога да им искам!Все пак са перфектни;2.Знаете ли за каква кола стават още, освен за Ситроен и Пежо/аз само за тях се сещам, че са със същите джанти/;3.Колко струва чисто нова джанта O.Z., ако някой се е интересувал.Към джантите имам и 16 Италиянски по-дълги болтове!Те си вървят с джантите.Доколкото знам цената на един е 3лв. - сиреч около 50 лв. струват само те!Много ще съм благодарен на всички, които ми дадът съвет! :D
    Fiat Grande Punto

Re: Колко мога да взема на тези ляти джанти O.Z.

За цена не мога да ти дам идея, общо-взето е късмет, зависи колко бързаш. Иначе разстоянието 4х108 е като на Форд, може да пробваш да ги пуснеш тук http://clubford.org/forum, повечето от пичовете са много точни.

Коментар

Re: Колко мога да взема на тези ляти джанти O.Z.

tomny написа:
      За цена не мога да ти дам идея, общо-взето е късмет, зависи колко бързаш. Иначе разстоянието 4х108 е като на Форд, може да пробваш да ги пуснеш тук http://clubford.org/forum, повечето от пичовете са много точни.
      Мерси колега!Аз доста се порових в нета, и според мен цена около 500-600 лв. е най-разумна!Все пак са O.Z.А аз изобщо не бързам с продаването!Още веднъж мерси
      Fiat Grande Punto

Коментар

Много са яки иначе! Успех с продажбата.
        Bravo HGT 2001

Коментар

Търси някой с Фордче, те са по 108, също така Ауди 80 са 4 по 108 Ако бяха 4 по 100 щях да имам и аз интерес

Коментар

Аз ще ти кажа бе 350лв за джанта 16’ в магазинаНе, че им изкаж мноо пари ама не забравяй ,че са 14’
            FIAT BRAVO 2.0 20v
            http://www.data.bg/images/gallery/media/theam_1.jpg

Коментар

team написа:
              Аз ще ти кажа бе 350лв за джанта 16’ в магазинаНе, че им изкаж мноо пари ама не забравяй ,че са 14’
              Нещо не разбирам колега какво искаш да кажеш, ама все пак благодаря за мнението!Аз реших да им искам 500 лв. + болтовете!Човек, който се занимава с джанти ме посъветва да искам минимум толкова!Все пак са OZ джанти!Мерси на всички колеги за съвета!Поздрави
              Fiat Grande Punto

Коментар

500лв. за 4-те джанти, не за една.Нормална си е цената според мен.
                Ex Fiat 126P
                Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                Alfa Romeo 147 1.6 TS
                Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

trace написа:
                  И за мен това е реална цена.
                  Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

trace написа:
                    И аз мисля да им искам толкова!Разбира се , че говорим за цена на четирите джанти!Де да беше цена за една а :D Още веднъж благодаря на всички колеги!
                    Fiat Grande Punto

Коментар

Working...
                    X