Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

1.2 16V не пали

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1.2 16V не пали

В крайна сметка след много препятствия успях да зацепя ангренажа, но....Сега не иска да пали.като извадя единия от кабелите и му сложа свещ няма никаква искра...причини? Вече 4 часа я мъча и се обезкуражавам...
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Да няма нещо откачено?Например кабела към бобината?Загасва ли "code" то на таблото?
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
    Fiat Linea 1.3 Multijet'08
    Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
    http://forum.fiat-bg.org

Коментар

"Code" загасва да.А кабела на бобината е първото нещо, което проверих...почвам да се чудя дали има значение разстоянието между датчика за импулсите и зъбното колело, което ги отчита.Доста са близо при мен.Малко абсурдно звучи, но вече не знам какво да мисля И още едно въпросче...възможно ли е от неправилно зацепен ремък да не подава абсолютно никаква искра?

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Слав написа:
        ...възможно ли е от неправилно зацепен ремък да не подава абсолютно никаква искра?
        Никой ли не може да ми каже?

Коментар

Ами мисля че ако е неправилно зацепен ще дава искре но не в точния момент.
          In Tipo Veritas

Фиат Типо 1.6 DOHC
          Фиат Стило 1.6

Коментар

много прилича на дефектен датчик на коляновия вал...

Коментар

Working...
            X