някой може ли да ми разясни какво е това (ремонтира ли се ,скъпо ли е и т.н.) и за какво служи най вече !Ааа и какви са симптомите ако се счупи ?p.s.притесних се малко ,че няма нищо писано досега във форума по тая тема
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
вариатор ??
Collapse
X
-
toko написа:писано има доста колега..с две думи: има ремонвни комплекти за по 10-15 лв., но труда е кята за смьна на р. вал или ремък.симпвомите са, че трака като дизел.фиатче Браво 2.0
Коментар
-
tomazo написа:toko написа:писано има доста колега..с две думи: има ремонвни комплекти за по 10-15 лв., но труда е кята за смьна на р. вал или ремък.симпвомите са, че трака като дизел.In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
-
Томацо, доколкото знам вариатора дали е заминал, може да се констатира единствено при отваряне на мотора. дори в някои сервизи си правят ремонта още с първата смяна на ремъци, т.к. колите ни, както се досещате не са на по 100-150 х. км.Виж последствията от ненавременен ремонт незвам какви са.. май само тракането дразни.ти с отворен възд. филтър ли си? ако да, е нормално да е доста по шумен петака на звуци откъм двигателя."То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.
Коментар
-
не ,че е вариатор но ще споделя крайният резултат ,ако някой колега има подобен проблем !Оказа се дефектна свещ на 1-ви цилиндър ?? естесвено проблема си го реших сам напълно безплатно ,само с няколко телефонни обаждания до hit-ko ,който отново много ми помогна със съвет ,за което изключително благодаря !!!фиатче Браво 2.0
Коментар
-
v_a_c_h_o_o написа:А иначе какво ти правеше колата, та сметна че е вариатор? По-шумна ли беше или не вървеше както трябва?фиатче Браво 2.0
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар