Нормално ли е след основен ремонт двигателя на Уното да е по-шумен, особено на по-високи скорости /обороти/ ? Ако не, то на какво може да се дължи? Да му сипя ли някаква добавка или ....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Шумен двигател
Collapse
X
-
В какъв смисъл по-шумен? Тракане ли се чува, свистене ли е, тресе ли? Възможно е от недобра гарнитура на колектора, лоша центровка, недобро зацепване, калпави лагери, нерегулирани клапани и не на последно място "некачествен" майстор. Определи по възможност шума и се опитай да разбереш от коя част на двигателя идва.
-
ами
Шуми все едно двигателя е в купето!?! Шума ми напомня на бумтене. В началото след ремонта беше добре, но в последствие шума стана много висок. вече съм минал около 2000 км и се чудя от какво може да е. И пак да попитам дали да му сложа някаква добавка, може ли да е от некачествено масло.Истината е някъде там!
Коментар
-
тц
Еййй лоша работа....Отивам при един "майстор" за консултация, той ми вика - Съединителя ти е за смяна....Отивам при друг - Проблема бил във вала......Отивам при трети - Имало лагери за смяна.....Отивам при четвърти - Може и центровка, ама не му се вярвало, изброи първите две предположения....Кажете ми сега, на кой да повярвам или да си събирам пари и здраво/счупено да сменям всичко....????? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30Истината е някъде там!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар