Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Показанията за температура на таблото?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Показанията за температура на таблото?

бе от половин час се ровя в нета ма не мога да намеря за на бравото уреда дето показва температурата коя чертичка на колко градуса горе долу отговаря и в какъв диапазон му е нормалната работна температура, някой има ли идея..
    ex Fiat Bravo GT

?
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

lulinsquad написа:
      ?
      ми според мен средата е добре,над 3/4 вече е зле,поне така мисля за моя фиат,макарче му средата и 3/4 почва да ми се включва перката

Коментар

Re: Показанията за температура на таблото?

lulinsquad написа:
        бе от половин час се ровя в нета ма не мога да намеря за на бравото уреда дето показва температурата коя чертичка на колко градуса горе долу отговаря и в какъв диапазон му е нормалната работна температура, някой има ли идея..
        мисля, че средата е 90 градуса...но на мен доста често ми е 2 чертички над това ниво...не знам дали е нормално
        FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Re: Показанията за температура на таблото?

мисля, че средата е 90 градуса...но на мен доста често ми е 2 чертички над това ниво...не знам дали е нормално[/quote]Нормално е и при мен е така 1-2 след средата,а зимата 2 под средата
          FIAT Coupe

Коментар

Най-вероятно си зависи и от експоатацията моето през лятото ако съм въртяла из задръстванията се вдига до 1 чертичка над средата ако не си е в средата и което ми прави впечатление ,че на дълъг път независимо с каква скорост и при какви обороти е с една чертичка под средната.

Коментар

Working...
            X