Искам да си сложа датчик за налягането на маслото,температурата му и ей такива екстрички(само тва за акумулатора не ми харесва,ама нема значение),та от къде да си ги зема и как да ги монтирам(нема ли да станат некви руски примерно)???
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От къде да си зема датчик за налягането на маслото....
Collapse
X
-
А какви стрелки/показатели ще ползваш (от каква кола - щото има значение за датчиците)?Иначе ако ползваш показател от лада, можеш да си вземеш ладов датчик+другия датчик за лампата +преходник =17 лева в един магазин. Оригинален датчик за налягане на маслото за Типо 2.0 16v - 67лв. го гледах на едно място. Иначе за температурата на маслото и аз си търся датчик и се чудя къде да го монтирам?
-
BatGoro написа:А какви стрелки/показатели ще ползваш (от каква кола - щото има значение за датчиците)?Иначе ако ползваш показател от лада, можеш да си вземеш ладов датчик+другия датчик за лампата +преходник =17 лева в един магазин. Оригинален датчик за налягане на маслото за Типо 2.0 16v - 67лв. го гледах на едно място. Иначе за температурата на маслото и аз си търся датчик и се чудя къде да го монтирам?_______________________________________
0885261834
Коментар
-
Не знам на Типото дали е като на пунтото, ако е същия този за лампата, можем да сравним моя стария с ладов и да преценим дали са еднакви като резба и дължина на резбата (на око си приличат, ама не съм ги гледал един до друг).Иначе за съжаление нямам маслен радиатор, ще мисля друга схема ама засега съм замразил проекта.
Коментар
-
Хубаво,аз ще си зема датчиците и ще ги монтирам при филтъра(там ми е стария датчик),ама за показатели на таблото да ползвам ладови ли???Щото имам голям мерак да ги сложа тъй като понякога ме е страх да натискам колата до край,зарад показанията на температурата на водата,а като знам и на маслото няма да имам проблеми_______________________________________
0885261834
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар