Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От къде да си зема датчик за налягането на маслото....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От къде да си зема датчик за налягането на маслото....

Искам да си сложа датчик за налягането на маслото,температурата му и ей такива екстрички(само тва за акумулатора не ми харесва,ама нема значение),та от къде да си ги зема и как да ги монтирам(нема ли да станат некви руски примерно)???

А какви стрелки/показатели ще ползваш (от каква кола - щото има значение за датчиците)?Иначе ако ползваш показател от лада, можеш да си вземеш ладов датчик+другия датчик за лампата +преходник =17 лева в един магазин. Оригинален датчик за налягане на маслото за Типо 2.0 16v - 67лв. го гледах на едно място. Иначе за температурата на маслото и аз си търся датчик и се чудя къде да го монтирам?
    Пари от Интернет
    Всичко за колата
    Modsbg.com

Коментар

BatGoro написа:
      А какви стрелки/показатели ще ползваш (от каква кола - щото има значение за датчиците)?Иначе ако ползваш показател от лада, можеш да си вземеш ладов датчик+другия датчик за лампата +преходник =17 лева в един магазин. Оригинален датчик за налягане на маслото за Типо 2.0 16v - 67лв. го гледах на едно място. Иначе за температурата на маслото и аз си търся датчик и се чудя къде да го монтирам?
      И аз мисла за за ладов,ама пък трябва да махна стария,а и нз дали са съвместими,а и ме е страх екото да не се побърка ако не отчита правилно,иначе тоя за темп. на маслото се монтира или в картера,или некъде до масления радиатор(ако имаш)

Коментар

Не знам на Типото дали е като на пунтото, ако е същия този за лампата, можем да сравним моя стария с ладов и да преценим дали са еднакви като резба и дължина на резбата (на око си приличат, ама не съм ги гледал един до друг).Иначе за съжаление нямам маслен радиатор, ще мисля друга схема ама засега съм замразил проекта.
        Пари от Интернет
        Всичко за колата
        Modsbg.com

Коментар

Датчици за налягане и температура на маслото от Александър ауто взех за 15-16 лева (общо) на ESP. Могат да се вързват повече със тройник и струва ст.

Коментар

2000 Turbo написа:
            Датчици за налягане и температура на маслото от Александър ауто взех за 15-16 лева (общо) на ESP. Могат да се вързват повече със тройник и струва ст.
            Kyde e tva??

Коментар

На бул. В.Левски между Дондуков и кръговото на Сточна гара. Не знам кой номер точно. Виж във форума магазините за авточасти

Коментар

Хубаво,аз ще си зема датчиците и ще ги монтирам при филтъра(там ми е стария датчик),ама за показатели на таблото да ползвам ладови ли???Щото имам голям мерак да ги сложа тъй като понякога ме е страх да натискам колата до край,зарад показанията на температурата на водата,а като знам и на маслото няма да имам проблеми

Коментар

Working...
                X