Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с кутията на въздУшния филтър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с кутията на въздУшния филтър

не мога да развия единия болт
    Fiat bravo 1.6 16v 103hp

Ми напъвай...друго спасение няма.Вземи голяма и удобна отвертка и действай.Имай впредвид, че може и да превърти "леглото" в което се завива болта, но след като махмеш горния капак и му капнеш каноконлит в улея всичко е ОК.
    == Fiat Stilo == 1.6 16V 103 hp

На света съществува една единствена гигантска машина, която се командва от пигмеи и това е бюрокрацията. (Оноре де БАЛЗАК)

Коментар

Болта върти ли се или не мърда?При мен превъртя гайката и го извадих с нея.После я залепих с покси пол.Ако и при теб е така не завивай много силно болта че пак ще превърти.
      И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Коментар

болта се върти но не се отвива
        Fiat bravo 1.6 16v 103hp

Коментар

Дърпаш капака нагоре, и болта излиза заедно с вложката. Конструктивен дефект си е, дърпай смело, няма друг начин.
          Fiat Marea Weekend 1.8 HLX
          Renault Safrane 2.0 16V

Коментар

Другият вариянт е да вадиш кутията и да побългаряваш аз така направих.Разпробих резбата на гайката и под нея сложих перната гайка .Вече свалям кутията по лесно но ако сваля акумолатора ,но това не проблем .
            FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

това е оправено вече!Но имам един въпрос вижда се малко от оранжевата рамка на филтара при вас така ли е ?
              Fiat bravo 1.6 16v 103hp

Коментар

И при мен е така. Разклатих капака на филтъра, нямаше луфтове и реших, че е нормално.
                Bravo 1.8 16V GT ex.
                Fiat Croma 1.9 16V mjet

Коментар

tache написа:
                  това е оправено вече!Но имам един въпрос вижда се малко от оранжевата рамка на филтара при вас така ли е ?
                  Карай и не се бой, това е нормално, няма как да не се вижда малко от гумата на филтъра
                  Bravo HGT 2001

Коментар

tache написа:
                    Вижда се колега, като се стегнат болтовете, горният капак притиска добре уплътнението!
                    Space Star 1.9 DID

Коментар

Working...
                    X