Моят и при свалянето не е автоматичен...здраве да е!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел джам(въпрос)
Collapse
X
-
Както писах малко по-горе - автоматиката при затварянето се контролира от тока на мотора - т.е. кога да спре да се затваря .... но тока е доста голям - т.е. лесно прозореца ми счупи молива сложен между него и рамката на вратата .... та и логиката десния прозорец да не е автоматичен е предполагам тази да не пострада някой ... а и също да няма автоматичен ход нагоре .... а си мисля че ако ви се отварят и затварят стъклата - ръчно или автоматично то бутоните ви са наред ... а просто така са направени ..... автоатични в едната посока или неавтоматично .... а ако искате автоматика ... при фирмите за аларми има т.н. - комфорт - автоматично затваряне на стъклата при заключване на автомобила .... струва 60лв. поне в Русе ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
Момчета мистериата е разбулена.)Вчера бях във Vantotrade. Оказа се че има някава джуджавка, която командва стъклата. Така че в зависимост как е настроена - така ви работят стъклтат. В моя случай се оказа, че бутона е наред (след като се набутах за нов), а трябва да се смени този пограматорFiat Bravo
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар