тапицерията на вратата понеже се е замазала доста Да препоръчате някой препарат,имам идея за такъв за почистване на мокет но незнам дали става
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво може да се измие.....
Collapse
X
-
Готово измих ги и светнаха :D Използвах препарат на Медикс за почистване на тапицерия,килими,мокети и дамаска!Използвах напоен парцал и трих както трябва, след това както пише в упътването с влажен парцал избърсах и сега съм я оставил в гаража да се подсуши с отворени врати :P Е не вярвам да се надуят корите в противен случай как ги мият с препарат по авто-м-те А и до колкото разбрах от познати така са ги чистили с кърпи и напоени парцали!Най-важното е,че свърших работата и то с кефnow. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
Иво тука в Сф са баси мърлячите по автомивките.Аз есента се хванах и с водната прахосукачка + четка + някакъв препарат за петн (май беше Бинго) - яко търкане, обилно, пяна, смукане + повторно цялата операция и стана като ново.След две седмици върлуване на децата из вътре си доби познатия вид.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:След две седмици върлуване на децата из вътре си доби познатия вид.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар