Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Цена за диагностика на климатика + фреон? - нормална ли е

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Цена за диагностика на климатика + фреон? - нормална ли е

Здравейте фенове ,имам някъде пробив в системата на климатика и има изтичане....на повечето места дето звънях цените варираха от 65 до 90 лв за диагностика на системата, зареждане с фреона + оцветителя. Обаждам се аз на следната фирма: http://autoklima.hit.bg/index.htm и ми казват цена за всичко 50 лв. Нормална ли е тази цена, да не би да има и друг фреон, който да е със занижено качество....макар, че го питах дали е същия фреон като за fiat punto (R134а). Въобще, някой посещавал ли е тази фирма и какви са ви впечатленията за качеството което предлагат.Благодаря предварително

Re: Цена за диагностика на климатика + фреон? - нормална ли

blue_g написа:
    Здравейте фенове ,цените варираха от 65 до 90 лв за диагностика на системата, зареждане с фреона + оцветителя. Обаждам се аз на следната фирма: http://autoklima.hit.bg/index.htm и ми казват цена за всичко 50 лв. Нормална ли е тази цена, да не би да има и друг фреон, който да е със занижено качество....макар, че го питах дали е същия фреон като за fiat punto (R134а). Въобще, някой посещавал ли е тази фирма и какви са ви впечатленията за качеството което предлагат.Благодаря предварително
    Относно цената-50лв-за тази работа е абсолютно нормална-в добрите сервизи в Бургас цената е от този порядък-колкото до отзиви за фирмата-да казват колегите от София...
    Ex. Grande Punto Driver

Коментар

аз съм посещавал въпросноата "фирма".то всъщност не е фирма, а гаражен майстор, хе-хе -но според мен си разбира от работата - мои приятели които са ми дадоха телефона са доволнби, впоследствие аз ходих за същата процедура.И мога да кажа че съм доволен - студ има, колата върви -наистина взима по 50лв.Що се отнася до фреон-а, то според мен е някакъв универсален - самият фреон надали има значение какъв е за работата на климата, предвид елементарния принцип на действие.Това което е важно все пак, е дали трябва да ти се добавя масло за смазване на компресора, щото то е по-скъпия фактор.Абе като цяло, иди виж на место дано съм бил полезен!

Коментар

Миналата седмица свърших тази работа. Цената която платих е 80лв. Смениха ми едни мембрани, напълниха с фреон + оцветител и ми измиха питите с пароструйка.

Коментар

а в същата фирма ли беше ... и колко време трае процедурата

Коментар

Срещу моя офис има един гараж в който извърших процедурата. Има добра апаратура ми се струва.Ако те интересува ще ти дам адрес.

Коментар

...за което ще ти бъда много благодарен :D

Коментар

Working...
              X