Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ПРОБЛЕМ !!!!!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ПРОБЛЕМ !!!!!

Здравейте момчета виждам че сте яко фенове на ФИАТ и ако можете да ми помогнете ще бъде супер значи аз карам ФИАТ Браво 1.6 16V 97-год.имам газова уредба както повечето от Вас защото нашите колички си харчат сериозно а с тези цени на бензина си е нещо страшно от скоро колата започна да ми прави много проблеми с оборотите и по-страшното е че никои майстор или диагностик неможе да хване къде е проблема ....затова искам да се посъветвам с Вас ако случайно на някои ми се е случвало нещо подобно с колата да знам къде да търся проблема значи става дума за оборотите ..с тях се случва нещо страшно а няма причина сменил съм абсолютно всичко което има каквото и да е общо с този проблем значи "играят" ми м/у 500 и дори гаснене до 2500 на място !!!!!страшно много ми скачат и когато спускам по инерция но не е от стъпковия мотор защото и него со смених а по-смешното е ,че ако в момент когато оборотите си правят каквото си искат спра на газ-станция и заредя веднага след това се оправят !!!!!вече си мисля ,че или колата ми е с характер или проблема е в някакъв малък детайл които ми зъздава тези грижи ако някои от Вас може да ми даде съвет къде да ида на майстор или от какво би могло да идва проблема ми ще съм му адски благодарен мерси предварително на всички

nай-първо от всичко е да установиш дали това е на газ само или го прави и на бензин, и от там ще имаш вече изходна точка за действие
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

прави го и на газ и на бензин което по-страшното полудя тази кола и това си е ако знаеш за някои добър сервиз където да могат да ми направят веднага диагностика и на газ-та и на бензина и да се занимават специално само с ФИАТ ще съм ти адски благодарен

Коментар

zaples написа:
        прави го и на газ и на бензин което по-страшното полудя тази кола и това си е ако знаеш за някои добър сервиз където да могат да ми направят веднага диагностика и на газ-та и на бензина и да се занимават специално само с ФИАТ ще съм ти адски благодарен
        Александър Ауто, Италсвервиз, Вантотрейд, аз лично ходя при едно приятелче в Овча Купел, не е за фиат сервиз, ама много разбират...
        ex Fiat Bravo GT

Коментар

При мен беше горе-долу същият проблем, като разликата е в това, че аз нямам газво и освен на място оборотите ми "скачаха" когато и както си искат, не палеше от първия път (понякога) и при исключване от скорост ми загасваше. За целта отидох в сервиза на Александър ауто (след многобройните обикаляния при знайни и незнайни майстори) оказа се, че имам грашка в компютъра (забравих точно как се казваше) и имаше проблем с някаква бензинова клапа, която не отваря и затваря. Другата седмица трябва да ми прочистят бензиновата система и се надявам всичко да е наред.
          Bravo 1,6 16V

Коментар

Коментар

тоя датчик не мери ли по-скоро температурата на входящия въздух
              tempra 2.0i.e.

Коментар

iceto написа:
                тоя датчик не мери ли по-скоро температурата на входящия въздух
                на входящия въздух датчика май е с кафяв куплунг а този на охл течност е със син
                TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

Working...
                X