Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пукнатини в протектора на гуми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пукнатини в протектора на гуми

Колеги, някой да има представа от какво могат да се получат такива пукнатини в протектора на гумите. Гумите са LASSA SNOWAYS II трети сезон. Ще ви бъда благодарен ако някои ме осветли по въпроса.

точно тамкамъни, дупки бордюривсе неща дето се намират по нашите китни пътища

Коментар

да ти имам притесненията !! по принцип гума след 2-рия сезон се хвърля ! или се продава на българин !нищо им няма да гумите не бива да се притесняваш от подобни неща !
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Мерси много. И аз предполагах, че е от Софийските дупки. Иначе гумите се държат добре. Определено съм доволен, въпреки че са турски.

Коментар

tomazo написа:
          по принцип гума след 2-рия сезон се хвърля ! или се продава на българин !
          По-уекичко го казвай, де. Ако на по 2 сезона фърляхме гумите... Иначе съм съгласен - нищо им нема
          Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

и аз съм чувал от хора живеещи в белите страни че карат гумите по 2-3 годинии даже да има протектор ги сменят
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

точно така е ,като се има предвид ,че германеца прави по 70 000 годишно !То зависи и колко кара човек де ,аз лично на година минавам с летните 30 000 коллко години да карам с тях
              фиатче Браво 2.0

Коментар

моите познати не карат чак толкова многоно пак си сменят гумите на 2-3 сезона
                2015 Renault Megane Expression GT
                2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
                  моите познати не карат чак толкова многоно пак си сменят гумите на 2-3 сезона
                  няма да казвам на кой беше москвича ,ама изкарваше по 5 години с едни гуми и зиме и лете ,и никога не е закъсвал в къде къде по големи зими и снегове !!! Много сме се изнежили нещо май
                  фиатче Браво 2.0

Коментар

Working...
                  X