Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

диагностика на двигател !

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

диагностика на двигател !

Тъй като в търсачката излезнаха 100000 теми ,а на пръв поглед не виждам нищо което ще ми бъде полезно искам да попитам следното :къде има сигурен майстор(сервиз) където да ми направят точна диагностика и евентуален ремонт на двигателя !Чува се едно тракане ,колата работи на 4-ри цилиндъра и т.н. Моля нека пишат само тези ,които наскоро са правили ремонт и са доволни или да я карам направо във Ванто
    фиатче Браво 2.0

Re: диагностика на двигател !

tomazo написа:
    Тъй като в търсачката излезнаха 100000 теми ,а на пръв поглед не виждам нищо което ще ми бъде полезно искам да попитам следното :къде има сигурен майстор(сервиз) където да ми направят точна диагностика и евентуален ремонт на двигателя !Чува се едно тракане ,колата работи на 4-ри цилиндъра и т.н. Моля нека пишат само тези ,които наскоро са правили ремонт и са доволни или да я карам направо във Ванто
    0888 232 484 Бобо,сервиза се намира в Орландовци
    Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
    Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
    Ventura garage

Коментар

значи изборите засефа са няколко :сервиза на Гената ,Бобо ,Киро Алфата (не знам дали прави двигатели ) и вантотрейд !Още не съм се обаждал на никой де егати дилемата
      фиатче Браво 2.0

Коментар

Киро прави двигателино скоро омаза колата на колега от форума (дизел)иначе с бензиновите се спрявя доста добре
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
        X