Усещам мирис на неизгорял бензин в купето. Каква може да е причината?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мирис на бензин в купето
Collapse
X
-
Бях пуснал същата тема преди да затрият форума! Предложенията на колегите бяха заради гърнетата; напукани маркучи; недобре затегната бензинова помпа; един колега предположи че тръбичката която излиза от помпата е спукана, но и това проверих, не е от там! При мен навсякъде е сухо! Друго което ми минава на ум е да не би да е запушен маркуча който връща изпаренията към ел. клапан и към филтъра с активния въглен (charcoal)!?!ПП: Под десния калник, където е тръбата от капачката към резервоара при мен има пластмасова скоба за захващане на 4-5 тънки тръбички, но такива там няма! Ако може някой да погледне при него как е и да сподели!Space Star 1.9 DID
Коментар
-
В къщи мирише на изгоряло от къде може да е ! Наскоро еин приятел с кадет имаше миризма като твоята.Оказа се стопен маркуч на бензина.тоя който излиза от помпата.С какъв "бензин" е карал един господ знаеA3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
VeSSkO написа:Е при мене не е постоянно, а само на моменти намирисва. Идва от въздуха отпред.
Коментар
-
И аз го имах тоя яд на бравото, църкаше в/у топлия мотор...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
VeSSkO написа:Да ама не Залъгал съм се ... Днес позамириса още повече и след като прегледах всичко отпред и видях, че всичко е наред, отворих багажника. Тогава ме лъхна силна миризма на пресен бензин. Явно ще трябва да махам корите и да търся къде има теч.Space Star 1.9 DID
Коментар
-
Ами ... разглобих отзад багажника и намерих всичките джунджурии на бензина, но всичко си е Ок. Всичко е сухо и никъде не подлизва. Най-много мирише от самия резервоар. Къде може да е проблема?Още нещо забелязах ... На старото Браво имах вакуум в резервоара и като отворя капачката съскаше. Това не е така. Отваря се без никакъв вакуум да излиза. Нормално ли е?Bravo(TM) HGT
Коментар
-
VeSSkO написа:Ами ... разглобих отзад багажника и намерих всичките джунджурии на бензина, но всичко си е Ок. Всичко е сухо и никъде не подлизва. Най-много мирише от самия резервоар. Къде може да е проблема?Още нещо забелязах ... На старото Браво имах вакуум в резервоара и като отворя капачката съскаше. Това не е така. Отваря се без никакъв вакуум да излиза. Нормално ли е?Space Star 1.9 DID
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар