Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

дигитално табло въпросче?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

дигитално табло въпросче?

колеги разбиращи от тоци помогнете със съветче става въпрос за следното:темпра дигитално табло , оригинално осветлението на часовник оборотомер километраж темп.охл. течност и скоростомер е със 4W крушки аз смених на километража със 5W и видимоста на показанието му стана значително по добра /по принцип проблеми съм имал само когато слънцето грее срещу мен/ та въпроса ми е ще има ли според вас някакъв проблем ако направя същата замяна и на другите уреди
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Може да имаш проблем с топлината в смисъл, че като се съберат 4 крушки по 5W и на таблото да му стане "горещо" от там като нямаш добро охлаждане се увеличава вероятността да се съкрати живота на крушките. Не вярвам да ти се разтопи пластмасата, но при продължително допълнително нагряване и тя започва да старее и да се цепи. Иначе мисля, че от там където се захранват (предпазителя) ще издържи допълнително още 4W или това са още 333 милиампера.Това е което мисля по въпроса.
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Сигурен ли си че лампите трябва да са по 4W? На типото ми са по 1W Иначе ако с 4W работи нормално не би трябвало да има проблем и с 5W, разликата в общата мощност не е особено голяма
      FIAT Tipo 1,4mi - EX
      Alfa Romeo 146ti - EX
      Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

brat_John написа:
        Може да имаш проблем с топлината в смисъл, че като се съберат 4 крушки по 5W и на таблото да му стане "горещо" от там като нямаш добро охлаждане се увеличава вероятността да се съкрати живота на крушките. Не вярвам да ти се разтопи пластмасата, но при продължително допълнително нагряване и тя започва да старее и да се цепи. Иначе мисля, че от там където се захранват (предпазителя) ще издържи допълнително още 4W или това са още 333 милиампера.Това е което мисля по въпроса.
        не ми пука че ще му стане горещо :D важното е да няма сериозни последици и неприятности а че крушката ще и се съкрати живота много важно сега е като "стрелбище" свети много добре и слънцето вече не ми пречи когато ми свети срещу мен виждам показанията на уредите отлично до 2-3дни ако не съм се оплакал бих посъветвал и другите колеги които имат проблем с видимоста на уредите да направят като мен ще останат доволни сигурен съм :D
        UNO 1.0 FIRE

Коментар

tonov написа:
          Сигурен ли си че лампите трябва да са по 4W? На типото ми са по 1W Иначе ако с 4W работи нормално не би трябвало да има проблем и с 5W, разликата в общата мощност не е особено голяма
          по1,2Wса лампите за мигачи фарове ръчна и т.н а тези които са за горе упоменотите бяха по 4W . ти с дигитално табло ли си щото ако си с дигитално и осветлението на температурата на охл течност например ти е с 1,2Wкрушка сигурно няма да видиш нищо щот аз със 4W срещу слънце почти не виждах
          UNO 1.0 FIRE

Коментар

stef написа:
            ти с дигитално табло ли си щото ако си с дигитално и осветлението на температурата на охл течност например ти е с 1,2Wкрушка сигурно няма да видиш нищо
            С дигитално съм. Ми те мойте всички са по 1,2W. Аз така го взех и си мислех че такива трябва да са. А иначе остави срещу слънцето, малко по-светло да е нищо не се вижда... Карах веднъж една темпра дигитал и ми направи впечатление че се виждаше много хубаво. Та ще взема да пробвам с 4WP.S. Нека някой друг колега с дигитално таблода каже какви са му крушките?
            FIAT Tipo 1,4mi - EX
            Alfa Romeo 146ti - EX
            Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

топлината не е проблем колеги, тъкмо зимата ще е още по топло.
              UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

everton написа:
                топлината не е проблем колеги, тъкмо зимата ще е още по топло.
                топлина от крушките ще ти трябва на теб през зимата да подпомага парното щот уно с парно НЯМА
                UNO 1.0 FIRE

Коментар

аз на мойто имам, а ти на твоя "дрънгел" нямаш. питай ме ако искаш "некое друго въпросче"
                  UNO 1.0 FIRE & TIPO 1.4 I.E

Коментар

Working...
                  X