колеги разбиращи от тоци помогнете със съветче става въпрос за следното:темпра дигитално табло , оригинално осветлението на часовник оборотомер километраж темп.охл. течност и скоростомер е със 4W крушки аз смених на километража със 5W и видимоста на показанието му стана значително по добра /по принцип проблеми съм имал само когато слънцето грее срещу мен/ та въпроса ми е ще има ли според вас някакъв проблем ако направя същата замяна и на другите уреди
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
дигитално табло въпросче?
Collapse
X
-
Може да имаш проблем с топлината в смисъл, че като се съберат 4 крушки по 5W и на таблото да му стане "горещо" от там като нямаш добро охлаждане се увеличава вероятността да се съкрати живота на крушките. Не вярвам да ти се разтопи пластмасата, но при продължително допълнително нагряване и тя започва да старее и да се цепи. Иначе мисля, че от там където се захранват (предпазителя) ще издържи допълнително още 4W или това са още 333 милиампера.Това е което мисля по въпроса.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
-
brat_John написа:Може да имаш проблем с топлината в смисъл, че като се съберат 4 крушки по 5W и на таблото да му стане "горещо" от там като нямаш добро охлаждане се увеличава вероятността да се съкрати живота на крушките. Не вярвам да ти се разтопи пластмасата, но при продължително допълнително нагряване и тя започва да старее и да се цепи. Иначе мисля, че от там където се захранват (предпазителя) ще издържи допълнително още 4W или това са още 333 милиампера.Това е което мисля по въпроса.TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
tonov написа:Сигурен ли си че лампите трябва да са по 4W? На типото ми са по 1W Иначе ако с 4W работи нормално не би трябвало да има проблем и с 5W, разликата в общата мощност не е особено голямаTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
stef написа:ти с дигитално табло ли си щото ако си с дигитално и осветлението на температурата на охл течност например ти е с 1,2Wкрушка сигурно няма да видиш нищоFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар