Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какъв е данъка за Брава 1.6 103 к.с. ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Peykov написа:
    Правете разлика между деклариране и плащане на данък, ако го няма първото, няма да го има и второто. Преди да отидеш в КАТ за регистрация ня автомобила, трябва да имаш бележка за платен данък, т.е. да си изпълнил първото условие. Исключвам зъможността ако някой в КАТ си затвори очите за тази въпросна бележка, такива случай в практиката, калкото искаш. Иначе глобата за е от 20 до 200 лв., съгласно ЗМДТ.
    Целта ми не е да се заяждам, ама като отидох в КАТ и казах на мацката, че нося и бележка за палтен данък, тя се изребчи, кой пък ми бил казал да плащам данък преди да я регистрирам. Честно казано, като всичко останало в тая държава така и за регистрация МПС няма едни нормални инструкция първо тук това после там другото и т.н. За това всеки които питаш различно ти казва, посто защото той така е действал
    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
      Peykov написа:
      Правете разлика между деклариране и плащане на данък, ако го няма първото, няма да го има и второто. Преди да отидеш в КАТ за регистрация ня автомобила, трябва да имаш бележка за платен данък, т.е. да си изпълнил първото условие. Исключвам зъможността ако някой в КАТ си затвори очите за тази въпросна бележка, такива случай в практиката, калкото искаш. Иначе глобата за е от 20 до 200 лв., съгласно ЗМДТ.
      Целта ми не е да се заяждам, ама като отидох в КАТ и казах на мацката, че нося и бележка за палтен данък, тя се изребчи, кой пък ми бил казал да плащам данък преди да я регистрирам. Честно казано, като всичко останало в тая държава така и за регистрация МПС няма едни нормални инструкция първо тук това после там другото и т.н. За това всеки които питаш различно ти казва, посто защото той така е действал
      аз когато регистрирах темпрата се получи подобно нещо в дданъчното не платих нищо защото колота беше нов внос и нито беше на мое име /което е нормално де / нито имаше номера отивам в кат и мадамата вика къде ти е квитанцията от данъчното и аз ъ аре преведи по банков път и ела тогава те естествено за улеснение на клиента си имат клон на някоя си банка та преведох аз парите регистрирах колата на мое ими номера и т.н и след два дни в данъчното да кажа че съм купил кола и да попълна няква декларация попълвам всичко о.к но тази година отивам да си плащам данъка и оп "имам" две темпри/с един и същи номер на рамата / една с номера и една без и на всичко отгоре ми искат и два данъка и за двете барабар с лихвата за едната щот миналата година не съм я бил платил после едни разправии едно чудо си еб..o майката цялата система е объркана и накрая ние си страдаме от всичко
      TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
      UNO 1.0 FIRE

Коментар

Коментар

а как можеш да кажеш по-малко коне като пише в талона на колата?
          ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

prog написа:
            а как можеш да кажеш по-малко коне като пише в талона на колата?
            в талона на колата никъде не пише колко коня е /поне в моя де/ при перегистрация не знам но при нов внос става най добре се правиш на луд и вместо к.с пишеш киловатитев графата за к.с и това е ако мине добре /повечето пъти минава/ако не нова бланка или на другия ден при по заблудена леличка и така трябва да си упорит
            TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
            UNO 1.0 FIRE

Коментар

Коментар

питам щото не знам как става...добре ама на старата регистрация нали си пише и те преписват?може би пак питам глупости ама... толкова си знам да знам поне повече за напред ако се налага ...
                ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

В малкия талон никъде не пише киловати или конски сили,а големият талон носи ли се в данъчното изобщо???
                  Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

Коментар

jsp написа:
                    В малкия талон никъде не пише киловати или конски сили,а големият талон носи ли се в данъчното изобщо???
                    Мен лично ме върнаха за него, но може да се пробваш зависи от лелката може би
                    FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

blader написа:
                      jsp написа:
                      Мен лично ме върнаха за него, но може да се пробваш зависи от лелката може би
                      да носи се! искат копие от него и от договора за продажбата.ако си закъснял глобата е АКТ до 200лв.!!!така че умната!!!аз днес се разминах с 30 лв...който забравя така е...
                      ФИАТ ТЕМПРА 1.9TD

Коментар

Ха...аз моята първо в КАТ я регистрирах...никой не ми иска нищо от данъчните..?!После отидох и я регистрирах в данъчното...та данъка ми за година е 16лв и някакви ст.....Тези големи цифри които споменавате доста ме изненадват.....
                        Fiat Tipo 1.6i.e,159A3.046

Коментар

Истината зе тези който караме агрегата 1.6 16v 103к.с. е че тея три въшливи кончета ни бъркат......айде да не се изразявам точно къде..... уууфффф 123.60лв

Коментар

Vlado написа:
                            Ха...аз моята първо в КАТ я регистрирах...никой не ми иска нищо от данъчните..?!После отидох и я регистрирах в данъчното...та данъка ми за година е 16лв и някакви ст.....Тези големи цифри които споменавате доста ме изненадват.....
                            Нормално колега, малко са ти кончетата...
                            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Зна4и като отидох в общината и попълни адресната карта там една мацка вика ауууу защо си писал 103 к.с. и аз викам ами щото са толкова и тя я писа 90 к/с. и сега данъка ми е 30лв. а за миналата година 128лв.А между другото и дадох 10лв. защото и аз бях закъснял ама .Лесно е не се притеснявайте пишете си по малко коне и няма проблем 4ак ако се заядат хвърляте им 10-20 лв. и готово.Оная мацка даже ми преправя картата с коректор и те станаха едни мазалици неам думи. :P :P :P :P Даже като си платих данъка миналата година и в общината ми казах 4е съм надплатил много и за догодина ще имат да ми дават,отивам в4ера и питам колко ми дължите и ми казват 31,80 а данъка ви е 30 лв и аз и казвам даите ми направо бележката и за догодина имам 1,80лв да си взимам Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_08
                              Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                              Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                              Ventura garage

Коментар

Пороблем е обаче,щом искат големия талон-там пише kW-тите!!!
                                Fiat Brava 1,6 16v 103 к.с. 1997г.

Коментар

Working...
                                X