Ще се опитам в една тема да обобщя двата си въпроса:Според вас кой автомобил най - си заслужава, и какво да гледам при избора си ?Fiat Bravo - 1,6 16V (бензин) - 98 годинаVW Polo - 96’та годинаOpel Cora - 96’та годинаЗнам, че вероятно има и пристрастни, но щом са пристрастни значи има и закакво. Втория ми въпрос е, някой ако има подобен Fiat, да ми каже колко горе долу му гори. Знам, че това зависидоста от километрите навъртяани, как е карана и как е потдържана като цяло, но питам просто информативно.ПП: Не съм много вещ с колите, така че може да съм написал нещо не както трябва. Моля да ме извините за което.ПП2: Става дума за млад шофьор, който таман е взел книжка.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Bravo or VW Polo or Opel Corsa
Collapse
X
-
Най доброто на визия...Бравото.Най-вървящото...Бравото.Най-удобното като салон...Бравото.Най-малко харчещото..Корсата.Най-малко трошащото се...мисля че Полото.Зависи какво търсиш в колата. Бих ти препоръчал Бравото, но аз съм пристрастен. Все пак си млад шофер, ще вземеш да го потрошиш, и няма да те е яд много, щото евтино се прави. Но пък и Полото не е зле. Виж за Корсата...не е за мъж. Освен ако не си под 1.6 висок.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Колите които сравняваш с Бравото са в по-долен клас. Определено Бравто ще е най-широко от всички, най-здраво ще е Полото може би, а Корсата е малка, харчи малко и е женска кола общо взето. Зависи от състоянието на колите и това на каква цена са , какви екстри имат, коя на теб ще ти хареса най-много, защото ти ще я караш.
Коментар
-
Аз пък не мисля че полото ще е най здравото, ама съм мнооооооого пристрастен.Категорично изключвам корсата - малка, лагерна количка, много се троши и гние като за световно.Полото - Тясно, ръбесто и неудобно, скъпо - мита за немските коли, като цена и поддръжка.Бравото - широко, удобно, добра визия... НО - което и да избереш се ръководи от вида и качеството на конкретния екземпляр.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
GTipo написа:Най доброто на визия...Бравото.Най-вървящото...Бравото.Най-удобното като салон...Бравото.Най-малко харчещото..Корсата.Най-малко трошащото се...мисля че Полото.Зависи какво търсиш в колата. Бих ти препоръчал Бравото, но аз съм пристрастен. Все пак си млад шофер, ще вземеш да го потрошиш, и няма да те е яд много, щото евтино се прави. Но пък и Полото не е зле. Виж за Корсата...не е за мъж. Освен ако не си под 1.6 висок.ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Нещо нищо не споменавате за Пунтото!? Е, вярно много пристрастен съм защото колата вярно ми служи и още съм с оригиналното окачване на TRW!!!Т.е нищо по окачването не е сменяно и определено в интериора пластмасите са доста по-качествени от тези на Браво/Брава... също не хлопат. Също съм на мнение, че Пунто е в класа на Поло и Корса и е доста по-качествено като кола.Ако търсиш вървеж, естествено двигателя 1.8, ако търсиш икономия - дизелите и великото моторче, 1.2/16V!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Grisha написа:GTipo написа:Най доброто на визия...Бравото.Най-вървящото...Бравото.Най-удобното като салон...Бравото.Най-малко харчещото..Корсата.Най-малко трошащото се...мисля че Полото.Зависи какво търсиш в колата. Бих ти препоръчал Бравото, но аз съм пристрастен. Все пак си млад шофер, ще вземеш да го потрошиш, и няма да те е яд много, щото евтино се прави. Но пък и Полото не е зле. Виж за Корсата...не е за мъж. Освен ако не си под 1.6 висок.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
Nino написа:Нещо нищо не споменавате за Пунтото!? ако търсиш икономия - дизелите и великото моторче, 1.2/16V!Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
имам и поло и браво, само че бравото е дизел и по си ме радва, а за разход - на сметката на полото имам прегряване, контактна клема, и стандартното....а за бравото - сега влиза в бокса за семеринг и гарнитура, че омаслява....но като возия, полото вози по-меко, а бравото е по-спортно и мнооооого по-широко отвътре и стабилно.A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар