По различни форуми прочетох че има проблем с фабричния имобилайзер на Брава при откачане на тока. Моята е само със синия ключ. Имал ли е някой подобен проблем, защото ще сменям акумулатор и се опасявам от проблеми.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Замяна на акумулатор
Collapse
X
-
сменял съм акумулатор, няма проблеми с имобилайзера, единствено трябва да си свериш часовника на касетофона после, чел съм за някакви кодове за касетофона, моят не ми е искал никога такива въпреки че съм махал и акумулатора и него съм вадил няколко пъти, и незнам дали от него няма да получиш изненадаFIAT Stilo 1.4 16V
FIAT Bravo 1.6 16V (преди)
-
Re: brava i zamyana na akumulator
kuki написа:По различни форуми прочетох че има проблем с фабричния имобилайзер на Брава при откачане на тока. Моята е само със синия ключ. Имал ли е някой подобен проблем, защото ще сменям акумулатор и се опасявам от проблеми.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Наложи ми се да оставя колата без тоци за около един час! Единственото което направих е да настроя часа на радиото и да настроя станциите. Друго не забелязах........брава 1.4 12в 1997 моно инжекция, но радиото е стерео
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/22/21929_450.JPG
Коментар
-
Re: Замяна на акумулатор
kuki написа:По различни форуми прочетох че има проблем с фабричния имобилайзер на Брава при откачане на тока. Моята е само със синия ключ. Имал ли е някой подобен проблем, защото ще сменям акумулатор и се опасявам от проблеми.
Коментар
-
Re: Замяна на акумулатор
[quote="Sko"]pugsy написа:ако те е шубе нещопалиш колата махаш стария и слагаш новия акомулаторFiat Bravo 1.6 16V
Коментар
-
pugsy написа:то вярно,че браво/а са по спец автомобили,а не са като останалите фиатки,алфи и ланчийчудя се защо ли досега не съм имал проблеми с тази процедура на поне 20 брадви и марийки и някое и друго браво дори ХГТ
Коментар
-
То на човек веднъж му излиза късмета, но после плаща три- или четирицифрено. Казвам го, защото съм виждал пораженията върху едно Ауди 80 и върху BMW 5-ца. Може Фиата да е по-неподатлив на подобна интервенция, но аз не бих рискувал.Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар