На Типото и бравото от подписа им скърца скоростния лост като го движа. И на двете коли прекрасно си влизат скоростите. Къде по дяволите може да скърца? Налях го с масло точно на пластмасовата глава, щото от нея се чува, но се оказа че не помага.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скърцане на скоростен лост
Collapse
X
-
И аз отскоро го имам този проблем и е много неприятно!! Нещо явно е от лостовата система.||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
-
Humppa
coolboby написа:На Браво-то пък му влизат малко по-зор скоростите след като е загряла ,а задната стържи отвратително..За какво иде реч?
Коментар
-
Re: Скърцане на скоростен лост
GTipo написа:На Типото и бравото от подписа им скърца скоростния лост като го движа. И на двете коли прекрасно си влизат скоростите. Къде по дяволите може да скърца? Налях го с масло точно на пластмасовата глава, щото от нея се чува, но се оказа че не помага.In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
-
При мен на Punto-то го имаше това скърцане. Отначало мислех, че звука идва от основата на скоростния лост, обаче като дигнах кожуха отдолу всичко си беше ОК. Оказа се, че скърцането идва от лостовете м/у салона и скоростната кутия. Скърцането най-лесно се отстранява така:дигаш капака на мотора > вземаш смазващ спрей > някой сяда на шофьорското място и почва да движи лоста > почваш да пръскаш по всичко, което се движи :D При мен поне този метод даде резултат2.4 JTD
Коментар
-
Ernom написа:При мен на Punto-то го имаше това скърцане. Отначало мислех, че звука идва от основата на скоростния лост, обаче като дигнах кожуха отдолу всичко си беше ОК. Оказа се, че скърцането идва от лостовете м/у салона и скоростната кутия. Скърцането най-лесно се отстранява така:дигаш капака на мотора > вземаш смазващ спрей > някой сяда на шофьорското място и почва да движи лоста > почваш да пръскаш по всичко, което се движи :D При мен поне този метод даде резултатСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Ernom написа:При мен на Punto-то го имаше това скърцане. Отначало мислех, че звука идва от основата на скоростния лост, обаче като дигнах кожуха отдолу всичко си беше ОК. Оказа се, че скърцането идва от лостовете м/у салона и скоростната кутия. Скърцането най-лесно се отстранява така:дигаш капака на мотора > вземаш смазващ спрей > някой сяда на шофьорското място и почва да движи лоста > почваш да пръскаш по всичко, което се движи :D При мен поне този метод даде резултатVIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар