На колко хиляди километра и какво масло се слага във скоростната кутия?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скоростна кутия - питане
Collapse
X
-
Някои казват че не се сменяло изобщо.. от други места съм чувал на 100000... аз моето го смених с Motorex тъй като имаше момент в който влизаха трудн скоростите когато колата е студена. Имаше чувствително подобрение, сега влизат много по мазно.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
-
zgabrovski написа:Някои казват че не се сменяло изобщо.. от други места съм чувал на 100000... аз моето го смених с Motorex тъй като имаше момент в който влизаха трудн скоростите когато колата е студена. Имаше чувствително подобрение, сега влизат много по мазно.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Няма да е лошо да кажеш каква е колата, щото и маслото е според колата като цени. И защо ще го сменяш.Аз мисля да сменям моето, предполагам през лятото. Знам за двадесет и няколко лева литъра. Литража обикновено е около 2 литра.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:Няма да е лошо да кажеш каква е колата, щото и маслото е според колата като цени. И защо ще го сменяш.Аз мисля да сменям моето, предполагам през лятото. Знам за двадесет и няколко лева литъра. Литража обикновено е около 2 литра.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
NewUser написа:GTipo написа:Няма да е лошо да кажеш каква е колата, щото и маслото е според колата като цени. И защо ще го сменяш.Аз мисля да сменям моето, предполагам през лятото. Знам за двадесет и няколко лева литъра. Литража обикновено е около 2 литра.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:NewUser написа:GTipo написа:Няма да е лошо да кажеш каква е колата, щото и маслото е според колата като цени. И защо ще го сменяш.Аз мисля да сменям моето, предполагам през лятото. Знам за двадесет и няколко лева литъра. Литража обикновено е около 2 литра.Fiat Punto 1.1 Petrol year 95
Коментар
-
Vladim написа:NewUser написа:А колко струва смяната като труд ?VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
kiro_of_the_day написа:За развиване и навиване на две гайки и това е много, ама нейсе...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар