Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да си направим сами подгряване на седалките!
Collapse
X
-
Бургас,меден рудник на битака,София предполагам илиенци,тя и една електрическа възглавничка 220волта,след леко преправяне 6те ти свърши работа 1.12. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират. Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
GTipo написа:Ще се пробва! Това ми е един от мераците. Другият ми мерак е да си направя подгряване на огледалата.Ако си спомнате бях се заел с осветление в купето. Ми работи от половин година.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:GTipo написа:Ще се пробва! Това ми е един от мераците. Другият ми мерак е да си направя подгряване на огледалата.Ако си спомнате бях се заел с осветление в купето. Ми работи от половин година.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар