Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си направим сами подгряване на седалките!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да си направим сами подгряване на седалките!

http://www.bravo-guide.co.uk/photoga...atsGuide.pdfNO COMENT
    A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
    Punto Sporting 1.9JTD 2003
    ex. Fiat Marea TD100 1998

Малко се запъвам на първа стъпка - 1. Купете си готово подгряване на седалките.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Бургас,меден рудник на битака,София предполагам илиенци,тя и една електрическа възглавничка 220волта,след леко преправяне 6те ти свърши работа 1.12. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират. Постовете, които нарушават правилото, ще бъдат изтривани. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен.
      A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
      Punto Sporting 1.9JTD 2003
      ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

В практикер продават стелки за седалки 12 волта с подгяване купуваш една за 23лв пориш я изваждаш подгряването и го вкарваш под тапицерията на седалката.
        Обичам си работата.

Коментар

Ще се пробва! Това ми е един от мераците. Другият ми мерак е да си направя подгряване на огледалата.Ако си спомнате бях се заел с осветление в купето. Ми работи от половин година.

Коментар

GTipo написа:
            Ще се пробва! Това ми е един от мераците. Другият ми мерак е да си направя подгряване на огледалата.Ако си спомнате бях се заел с осветление в купето. Ми работи от половин година.
            Колега, какво осветление си правил?
            FIAT Tipo 1,4mi - EX
            Alfa Romeo 146ti - EX
            Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

tonov написа:
              GTipo написа:
              Колега, какво осветление си правил?
              Светлодиоди при отваряне на вратите в краката и отгоре. Мисля по въпроса за втори плафон над задните седалки. Проблема е естетичен.Не намирих добра схема за постепенно загасващо осветление, което щях да правя.

Коментар

Working...
              X