Esper... както споделих по-горе не говоря празни приказки относно фаровете! Вгледай се във фаровете на няколко брави, или бравовци и пак ще говорим. Става въпрос за масовите стъклени фарове. След, като стъклото не може да потъмнява с времето, излиза, че от завода фаровете излизат затъмнени! А това за мен си е чист неутрален филтър, който намалява светлинния поток!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация пак крушки
Collapse
X
-
Vladim написа:Esper... както споделих по-горе не говоря празни приказки относно фаровете! Вгледай се във фаровете на няколко брави, или бравовци и пак ще говорим. Става въпрос за масовите стъклени фарове. След, като стъклото не може да потъмнява с времето, излиза, че от завода фаровете излизат затъмнени! А това за мен си е чист неутрален филтър, който намалява светлинния поток!I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
не са пластмаса (говоря за фарове на браво без лупи )след като смених 3-4 вида крушки ,един ден свалих 2-та фара изкривих един електрод и с имровизиран шомпел ги почистих отвъре (стъклата ) е НЕМА ТАКИВА ФАРОВЕ ДЕН !!! нема и такава мърсотия де ,обаче почистването е доста пипкаво и трябва да се внимава (само за часовникари ) но ефекта е поразителен ,поради слабите ми познания по фотография нямам снимков материал :Dфиатче Браво 2.0
Коментар
-
Vladim написа:Това доказва, че бе си готов да спориш! И без да меря интензитет се вижда, че стъклата са затъмнини.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар