Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация пак крушки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Esper... както споделих по-горе не говоря празни приказки относно фаровете! Вгледай се във фаровете на няколко брави, или бравовци и пак ще говорим. Става въпрос за масовите стъклени фарове. След, като стъклото не може да потъмнява с времето, излиза, че от завода фаровете излизат затъмнени! А това за мен си е чист неутрален филтър, който намалява светлинния поток!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
      Esper... както споделих по-горе не говоря празни приказки относно фаровете! Вгледай се във фаровете на няколко брави, или бравовци и пак ще говорим. Става въпрос за масовите стъклени фарове. След, като стъклото не може да потъмнява с времето, излиза, че от завода фаровете излизат затъмнени! А това за мен си е чист неутрален филтър, който намалява светлинния поток!
      Ами ще погледна, пред моя блок - има едно браво в наличност.Всеки път като минавам покрай него са ми трън в очите изронените му дръжки на вратите но във фаровете не съм се заглеждал.Аз само ги гледам и ме дразнят, а не знам какво ще ми бъде ако при всяко отваряне трябва и да ги пипам... Някои хора са над тия работи, кво да се прави...Няма да се обзалагаме ама съм почти сигурен че стъклото на фаровете всъщност е пластмаса.Нищо де, нали съм шоп - в пълна сила за мен е валидна поговорката "Око да види, ръка да пипне" Ама все пак ще кажеш ли защо мислиш че са затъмнени?Мерил си интензитета или си чел някъде нещо по този въпрос?Просто ми е странен тоя факт.В интерес на истината, аз съм много доволен от фаровете на темпрата, при това с "някакви си" крушки.Тоя мерцедес от снимката с такива беше пълна скръб.Сега е екстра но смених едното стъкло ( пластмасово е ), и първо екстрим пауър, а после и HID.Ако изглезя темпрата с такива ламБи, второ слънце сигурно ще изгрее
      I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

не са пластмаса (говоря за фарове на браво без лупи )след като смених 3-4 вида крушки ,един ден свалих 2-та фара изкривих един електрод и с имровизиран шомпел ги почистих отвъре (стъклата ) е НЕМА ТАКИВА ФАРОВЕ ДЕН !!! нема и такава мърсотия де ,обаче почистването е доста пипкаво и трябва да се внимава (само за часовникари ) но ефекта е поразителен ,поради слабите ми познания по фотография нямам снимков материал :D
        фиатче Браво 2.0

Коментар

Esper написа:
          ...Няма да се обзалагаме ама съм почти сигурен че стъклото на фаровете всъщност е пластмаса.
          Това доказва, че бе си готов да спориш! И без да меря интензитет се вижда, че стъклата са затъмнини.
          Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
            Това доказва, че бе си готов да спориш! И без да меря интензитет се вижда, че стъклата са затъмнини.
            Добре де, стъкло е Модела без лупи се оказа този фичо, който гледах.Взех да разследвам и дали е затъмнено или не но усетих известно напрежение от един балкон и реших че любопитството не изискква толкова голяма жертва.Бях на крачка да ме избомбят заради теорията ти Не знам човек, видя ми се съвсем нормално стъкло.Аз по-скоро бих направил асоциация с поларен филтър - заради релефа на стъклото :P
            I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
            X