Колата днес ме изкара извън нерви.Снощи си я паркирах нормално на паркинга и днес следобед се качвам въртя и не иска да пали.Немога да преценя дали работи горивната помпа,но утре ще я видя.Четох от форума че може би проблема е в датчика на коляновия вал.Лошото е че даже немога да я закарам до сервиза.Добре че е на паркинга до нас а не някаде на майната си.От както я имам от 2 години само веднъж ми се случи подобно нещо,още първия месец от както я бях взел във Варна.Тогава виках майстор да ми махне имобилайзера защото предолагах че е от него,но се оказа че не е в него проблема.Виках няколко майстора и накрая колата запали сама след един ден,но след това така и не разбрахме каде е бил проблема.До този момент не съм имал такъв проблем след това.Ходил съм и на диагностика и всичко е точно.Ако някои има предположения нека ги сподели,утре ще я гледам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Днес Купето не иска да пали
Collapse
X
-
а как си с акумулатора ? мен вчера ми направиха номер клеймите прибирам се гася и да излезна след 10 мин ама не не ще и да завърти даже а лампичката на акумолатора примигва такава а скоро си го сменях.Та баща ми ме светна за клеймите вадиш и ги почистваш от нагара - пробвай може и да е от товаLybra 2.4jtd intensa 06.2002
Marea 1.9 TD100 HLX -07/97
Punto 1.2 16v Sporting -11/97 еx - На части
-
Само да се намеся леко, когато имаше проблем преди време във Варна, сещаш се, че по сложна схема от познати се появих и аз там :D Тогава помпата ти изобщо не сработваше. Тъй като и двамата не бяхме сигурни, дали не ти се е*ава лармата, взехме онзи алармаджия. От написаното от теб следва, че не е бил там проблема. За мен трябва да провериш първо помпата си, и захранването към нея.
Коментар
-
Re: кола
kluchar написа:Купето е много различно от другите Фиати все нещо нее като другите откачи кабелите на акумолатора за малко може вярно от акумолатора да е пробвай с ток от друга кола иначе помпа- дали идва бензин до двигатела дизел или бензин е първо
Коментар
-
Колеги благодаря ви за съветитеОт написаното от теб следва, че не е бил там проблема. За мен трябва да провериш първо помпата си, и захранването към нея.може да извадиш /Но внимавай да не се счупи ако е от пластмаса/маркуча и да сложиш друг в едно шише и да видиш дали подава бензин на помпата има едно топче да не връща бензина обратно -като клапан и това се ебаваCOUPE 1.8 16V
Volvo XC90 T6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар