Хора, в събота сложих газова уредба, колата е малко самолете на газ :D , обаче ми изчезнаха късите светлини. Не съм 100% сигурен, но по пътя на логиката нещо са намазали при слагането на газовата инсталация. Днес гледахме с един познат майстор, бушоните са добре, обаче има някакви срязани кабели под таблото, газаджия по телефона(в друг град я слагах) каза че само е взел ток от единя бушон без да е имал повод да реже кабели. Безспорния факт е че преди това имах къси светлини, а след това на къси светлини работят само габарити. Някой може ли да помогне с някакъв съвет, а също някой ако има схема да даде, щото другия вариант е карам я на майстора и той гледа кабел по кабел кой за какво е Предварително благодаря за мненията по въпроса
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
къси светлини на браво
Collapse
X
-
mariobg
-
blondy_driver
divaka написа:Такааа, за да не отварям нова тема пиша тука...Помооощ и на мен ми изчезнаха късите светлини...А на всчкото отгоре и дългите...сега съм само на габарити и халогени...помагайте. Blader ти реüи ли проблема и как?
Коментар
-
blondy_driver написа:divaka написа:Такааа, за да не отварям нова тема пиша тука...Помооощ и на мен ми изчезнаха късите светлини...А на всчкото отгоре и дългите...сега съм само на габарити и халогени...помагайте. Blader ти реüи ли проблема и как?FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
divaka написа:blondy_driver написа:divaka написа:Такааа, за да не отварям нова тема пиша тука...Помооощ и на мен ми изчезнаха късите светлини...А на всчкото отгоре и дългите...сега съм само на габарити и халогени...помагайте. Blader ти реüи ли проблема и как?FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
blader написа:divaka написа:blondy_driver написа:divaka написа:Такааа, за да не отварям нова тема пиша тука...Помооощ и на мен ми изчезнаха късите светлини...А на всчкото отгоре и дългите...сега съм само на габарити и халогени...помагайте. Blader ти реüи ли проблема и как?FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
-
Оффф колеги направо ми писна вече. Както ги оправих светлините вечера, защото не даваше отзад контакт нещо буксата днес пък ми отказа изобщо ключето за включване на чистачките. В нито една позиция не работеше. Видях, че по същото време не работиха отново късите светлини..след около 10 мин пак проработиха чистачките, след това видях и че светлините са светнали. Какво може да е? Да не би да са свързани отзад двата така наречени комутаторни ключа, че едновременно не бачкат.. не мога да рискувам да карам така, ако ми спрат едновременно през нощта на дъжд и чистачките и светлините представяте ли си какво ще правя... Мислех да сменям ключа, но явно не е от него..Надявам се да можете да помогнете...FIAT BRAVO 1.6 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар