Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

смяна на радиатор за климатик на мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

смяна на радиатор за климатик на мареа

здравейте , имах проблем с климатроника на марета оказа се пробит радиатор и ми го смениха с нов обаче новият понеже бил с друго закрепване (по думи на маистора) са му сложили някакви планки и разстоянието м-у него и водният ми се струва много голямо(мисля че в оригиналният вариаант са залепени ..? или поне закрепването е много по цивилизовано) знаете ли нещо по въпроса ,междо другото ако не се лъжа има два вида радиатори за мареа до и след 97 г. според мен са ми набутали някакъв боклук.. цената на която ми го продадоха е 241 лв. сервиза се намира в младст 2 зад РУМмерси
    Fiat Marea 1.8 16 V

То вече след дъжд качулка ама да питам все пак.Защо не пробва да го запълнят с някаква добавка - чувал съм, че малките дупки се запълват с някаква течност и така би могло да кара баят време.
    Пеш
    ----
    Ex Peugeot 206 -Служебен
    ----
    Ex Brava 1.6 16V ELX

Коментар

Радиатор на климатик не се запълва с нищо защото там налягането е от порядъка на 15-24бара. само заварка става а това че има растояние помежду им не е зле.
      Обичам си работата.

Коментар

за разстоянието добре нещото което ме притеснява е лошото закрепване и дали ако е по-голям или малък няма ли да товари компресор и т.н
        Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

Радиатора служи за охлаждане на фреона и преминаването му в течна фаза принципно не лошо когато е по голям по малък с известен процент също няма да го збърка това може да се установи с манометрите едния е на ниското другия на високото налягане и при 20градуса външна Т да се измерят и да се види дали в ауто дата данните са същите.
          Обичам си работата.

Коментар

Здравейте, та да си попитам някой някаде знаели майстор който да ми смени вапросното радиоторчи на климатика ..... защото сам явно куц кон и вси налитам на пишман майстори....... благодаря предварително

Коментар

Working...
            X