Изведнъж ми щукна да проверя нивото на маслото на скоростната кутия(някакво прозрение), но установих, че не зная къде се намира точно пробката или поне не се вижда отгоре. Та въпросът ми е - канал трябва ли ми за въпросната процедура и къде точно живее търсеното от мен животно по ск. кутия на Типо.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Пробка на ск. кутия
Collapse
X
-
dannybo, има търсачка бе пич! Как аз за две секунди успях да намеря това което те интересува?!Не трябва веднага да се хващаме клавиатурите!!! То вярно форумът е като женското сърце - винаги има място за още един...за още една тема, ама все-едно да си пишем, бързо ще си омръзнем.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...%EA%E0Типо, Пунто, Рено- мено все е едно!SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
-
Nino написа:dannybo, има търсачка бе пич! Как аз за две секунди успях да намеря това което те интересува.Не трябва веднага да се хващаме клавиатурите!!! То вярно форумът е като женското сърце - винаги има място за още един...за още една тема, ама все-едно да си пишем, бързо ще си омръзнем.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.p...F0%EE%E1%EA%E0преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Когато правим забележки като модератори да се пише коректно в заглавието на темите е главно заради това.При коректно озаглавени теми "търсачката" се справя чудесно.Твоята е озаглавена коректно с изключение на правописната грешка.Моля те поправи я. Ако ми се наложи да търся след някой ден естествено,че ще напиша "пробка" а не "пропка"... защото човек прави "проби", а не "пропи" !!!Иначе, ти трябва шестограм и тънък пръст... ако напипаш масло с кутрето, значи е добре, ако ли не доливаш.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Nino написа:Когато правим забележки като модератори да се пише коректно в заглавието на темите е главно заради това.При коректно озаглавени теми "търсачката" се справя чудесно.Твоята е озаглавена коректно с изключение на правописната грешка.Моля те поправи я. Ако ми се наложи да търся след някой ден естествено,че ще напиша "пробка" а не "пропка"... защото човек прави "проби", а не "пропи" !!!Иначе, ти трябва шестограм и тънък пръст... ако напипаш масло с кутрето, значи е добре, ако ли не доливаш.преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар