Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фиат Уно - как се махат облегалките за глава?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Фиат Уно - как се махат облегалките за глава?

Здравейте! Днес си купих едни много хубави калъфки за седалки за Уно-то, обаче ударих на камък при поставянето им. Не мога да махна облегалките за глава на предните седалки. Сецах ги по всички възможни начини, но не става. Явно има някакъв чалъм, който аз не го знам. Ще ме просветлите ли? Благодаря предварително

май не се махат да ти кажа
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

1. Извашдаш тапицерията на седалката от долу2. Надигаш нагоре и напипваш едни шплентове3. Желаеш да си чупиш пръстите(както аз направих отначало ) или земаш отверка или някакви клещи и почваш да човъркаш докато ги извадишАко има нещо питай

Коментар

А тапицерията трудно ли се вади? И по-интересното е после дали ще мога да я сложа обратно

Коментар

Да, отдолу е зашита на една пластмаса, пластмасата се обръща нагоре и се вкарва в канала на седалката

Коментар

Благодаря за информацията, утре ще пробвам и ще пиша какво съм сътворил

Коментар

ThE_PuNiSHeR написа:
              1. Извашдаш тапицерията на седалката от долу2. Надигаш нагоре и напипваш едни шплентове3. Желаеш да си чупиш пръстите(както аз направих отначало ) или земаш отверка или някакви клещи и почваш да човъркаш докато ги извадишАко има нещо питай
              точно така е и аз съм го правил :D
              TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
              UNO 1.0 FIRE

Коментар

Обещах да пиша Стана всичко точно, но тия шплентове голямо чудо ли ще стане, ако не се сложат, защото не ми се иска всеки път като сменям калъфки да я правя цялата тази процедура

Коментар

kalmunio написа:
                  Обещах да пиша Стана всичко точно, но тия шплентове голямо чудо ли ще стане, ако не се сложат, защото не ми се иска всеки път като сменям калъфки да я правя цялата тази процедура
                  може и без шплентове ама някой да не ти открадне облегалките
                  TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
                  UNO 1.0 FIRE

Коментар

Божеее, то накладки се сменят по-лесно бре!
                    Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

Working...
                    X