dimmX написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колко лв. е пътния данък?(овехтя от 9 на 10 годин (103 к.с.)
Collapse
X
-
докато не платиш новия тя годината тече, данъка може да се плати и декември. преглед минаваш със стария данък, който си платил вече"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Synthy написа:докато не платиш новия тя годината тече, данъка може да се плати и декември. преглед минаваш със стария данък, който си платил вечеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
ruNNer написа:А как се определя дали катализатора ти е работещ ?
Коментар
-
Има и нещо друго - у нас май мерят по най-малко стриктните норми на концентрации от вредни газове - Евро 1 или Евро 2, а нашите коли с резонаторно гърне се вместват в изискванията за Евро 2, а с катализатора дори и Евро 3... така, че ако е добре загрял двигателя и ламбда сондата си бачка нормално и те не намерят много време да ти чакат колата да изстине до ниво наистина студена може да минеш и без тези номера с катализатора под наем ... стига да не са променили нещо тази година де (поне аз миналата година с резонатора си бях ОК в най-строгия пункт - този за преглед в КАТ и пак минах, а няколко дена преди това взех и в германия прегледа като я купувах както беше спряна от движение заради несменени накладки и нисък скоростен индекс на гумите спрямо километража... но тука вече стана малко ) ...Колко грама въглероден диоксид е можело да има миналата година и колко може сега вече като сме в Евросъюза - за това бих потърсил линк или информация аз.
Коментар
-
masterkar написа:ruNNer написа:А как се определя дали катализатора ти е работещ ?Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:А при мен тъй като предстои да регистрирам колата при данъчните , те как разбират дали имам работещ катализатор или нямам ? При прегледа в КАТ не видях някой да се засили да мери вредните емисии.
Коментар
-
masterkar написа:ruNNer написа:А при мен тъй като предстои да регистрирам колата при данъчните , те как разбират дали имам работещ катализатор или нямам ? При прегледа в КАТ не видях някой да се засили да мери вредните емисии.Brava 1.6 ELX
Коментар
-
ruNNer написа:А при мен тъй като предстои да регистрирам колата при данъчните , те как разбират дали имам работещ катализатор или нямам ? При прегледа в КАТ не видях някой да се засили да мери вредните емисии.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар