Колеги, спука ми се разширителния съд на радиатора и сега като загрее колата започва да тече Ходих по автоморгите из Враца (най-близо ми е), но ми предлагат само комплект с радиаторa.Та да питам има ли начин евентуално да се залепи и с какво? Пукнатината е доста дълга, ок. 5-6см и е точно по шева.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с радиатора на типото
Collapse
X
-
tonov, живея на около 1 км, от големия магазин в София за части втора употреба,т.нар."ИТАЛИАНЕЦ".Обещавам да проверя, проблема е,че стана "ГЕНЕРАЛЕН ДИРЕКТОР" и работи до 18.00ч, а тогава ми свършва работното време.Най -рано в събота ще ти постна или на л.с.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
Еми вече го залепих... Но не със смола а с някакво лепило като пластелин (не му помня името), смесва се от два компонента като Poxipol-a. Води се че е топлоустойчиво (до 200С) и издържа на налягане. А капачката я смених след като ми направи белята. Утре ще го изпробвам и ще пиша какво е станало.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
Днес го пробвах. Бетон е! Лепилото е SunFix, немско производство (но има и турски вариант). Двукомпонентно е и представлява нещо като жълт и син пластелин, който се размесва преди да лепиш. Позволява наслояване и моделиране. Лепи метал, стъкло и т.н... Баща ми си лепи с него радиатора на Сузукито и вече 2 месеца няма никакви проблеми.Ей, да не кажете че правя рекламаFIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
-
tonov написа:Днес го пробвах. Бетон е! Лепилото е SunFix, немско производство (но има и турски вариант). Двукомпонентно е и представлява нещо като жълт и син пластелин, който се размесва преди да лепиш. Позволява наслояване и моделиране. Лепи метал, стъкло и т.н... Баща ми си лепи с него радиатора на Сузукито и вече 2 месеца няма никакви проблеми.Ей, да не кажете че правя рекламаTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар