колеги, я разяснете как точно компира определя аванса на 1,6 моно и какво ще стане ако да кажем е изгорял компира? как подава аванса в такъв случай. извинявам се за многобройните си и постоянни питания, ама няма как тряа се ремонтира. надявам се някой да помогне, имам съмнения, че ми е изгорял компа, въпреки че колата си върви и на газ и на бензин, но не върви както трябва на ниски обороти. ако може някой да разясни въпросния аванс ще съм благодарен. както и да каже куплунга за диагностиката само 1 ли е/моя е прекъснат /
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аванса при типо/темпра
Collapse
X
-
pakumba написа:pugsy написа:запалването е диджиплекс нали ?ако е има едно вакумче на него,то е за авансапоне примен като го махах се променяше
Коментар
-
pugsy написа:pakumba написа:pugsy написа:запалването е диджиплекс нали ?ако е има едно вакумче на него,то е за авансапоне примен като го махах се променяшеLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
sachma написа:Точно това е.Тройника ако е спукан обаче трудно ще го намериш, аз лично си реших проблема като го залепих с Поксипол, сега стана по-здраво от предиLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Алоооо пак ли ти :D ? То и аз така като тебе с онаа и требе да питам разни работи. Сега съм се замислил тука да се видим некой ден и да сравняваме коя кво праи. Че ми се чини са еднакви тез наще така ако ма разбираш кво ти говорим. Ама да си земем некой да ни кара после, че мисля да злоупотребим после с бира кат свършим работата.
Коментар
-
Колеги понеже споменавате "диджиплекса" ми е много интересно какво е това,каде се намира и имам ли такова нещо на моята кола.....колата от подписа Ще съм ви благодарен ако ми разясните за да знам!now. BMW E39 523i '98 170hp
ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp
Коментар
-
pakumba написа:sachma написа:Точно това е.Тройника ако е спукан обаче трудно ще го намериш, аз лично си реших проблема като го залепих с Поксипол, сега стана по-здраво от предиN.Y. State of Mind
Коментар
-
Fiat 127 написа:Алоооо пак ли ти :D ? То и аз така като тебе с онаа и требе да питам разни работи. Сега съм се замислил тука да се видим некой ден и да сравняваме коя кво праи. Че ми се чини са еднакви тез наще така ако ма разбираш кво ти говорим. Ама да си земем некой да ни кара после, че мисля да злоупотребим после с бира кат свършим работата.СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
phoenix написа:Fiat 127 написа:Алоооо пак ли ти :D ? То и аз така като тебе с онаа и требе да питам разни работи. Сега съм се замислил тука да се видим некой ден и да сравняваме коя кво праи. Че ми се чини са еднакви тез наще така ако ма разбираш кво ти говорим. Ама да си земем некой да ни кара после, че мисля да злоупотребим после с бира кат свършим работата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар