Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Аванса при типо/темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аванса при типо/темпра

колеги, я разяснете как точно компира определя аванса на 1,6 моно и какво ще стане ако да кажем е изгорял компира? как подава аванса в такъв случай. извинявам се за многобройните си и постоянни питания, ама няма как тряа се ремонтира. надявам се някой да помогне, имам съмнения, че ми е изгорял компа, въпреки че колата си върви и на газ и на бензин, но не върви както трябва на ниски обороти. ако може някой да разясни въпросния аванс ще съм благодарен. както и да каже куплунга за диагностиката само 1 ли е/моя е прекъснат /
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

запалването е диджиплекс нали ?ако е има едно вакумче на него,то е за авансапоне примен като го махах се променяше

Коментар

pugsy написа:
        запалването е диджиплекс нали ?ако е има едно вакумче на него,то е за авансапоне примен като го махах се променяше
        да, точно. ще се пробваме. това ли е единственото нещо, което определя авансО
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

pakumba написа:
          pugsy написа:
          мисля,че давиж вътре в диджиплекса та м където влиза вакуума на тая джаджа има 3 крачета,виждал съм "скъсана"спойка там и дава ядове понякога

Коментар

Точно това е.Тройника ако е спукан обаче трудно ще го намериш, аз лично си реших проблема като го залепих с Поксипол, сега стана по-здраво от преди
            N.Y. State of Mind

Коментар

pugsy написа:
              pakumba написа:
              pugsy написа:
              мисля,че давиж вътре в диджиплекса та м където влиза вакуума на тая джаджа има 3 крачета,виждал съм "скъсана"спойка там и дава ядове понякога
              мерси, ще пробвам
              Fiat Bravo'97 1,6 16v
              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

sachma написа:
                Точно това е.Тройника ако е спукан обаче трудно ще го намериш, аз лично си реших проблема като го залепих с Поксипол, сега стана по-здраво от преди
                ако става въпрос за тройника на маркучето, такива се продават във всеки магазин за лада, тройник за чистачките
                Fiat Bravo'97 1,6 16v
                Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Алоооо пак ли ти :D ? То и аз така като тебе с онаа и требе да питам разни работи. Сега съм се замислил тука да се видим некой ден и да сравняваме коя кво праи. Че ми се чини са еднакви тез наще така ако ма разбираш кво ти говорим. Ама да си земем некой да ни кара после, че мисля да злоупотребим после с бира кат свършим работата.
                  Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                  Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                  Совалката средно на LPG
                  Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

Колеги понеже споменавате "диджиплекса" ми е много интересно какво е това,каде се намира и имам ли такова нещо на моята кола.....колата от подписа Ще съм ви благодарен ако ми разясните за да знам!
                    now. BMW E39 523i '98 170hp
                    ex. Fiat Marea Weekend HLX 1.8 16v `97 113hp
                    ex. Fiat Tipo 2.0.ie GT `93 113hp

Коментар

не няма

Коментар

pakumba написа:
                        sachma написа:
                        ако става въпрос за тройника на маркучето, такива се продават във всеки магазин за лада, тройник за чистачките
                        Абе и аз мислех, че се продават, ама като ми се счупи моят и като тръгнах да търся-ядец!Иначе тройника от чистачките става.
                        N.Y. State of Mind

Коментар

Fiat 127 написа:
                          Алоооо пак ли ти :D ? То и аз така като тебе с онаа и требе да питам разни работи. Сега съм се замислил тука да се видим некой ден и да сравняваме коя кво праи. Че ми се чини са еднакви тез наще така ако ма разбираш кво ти говорим. Ама да си земем некой да ни кара после, че мисля да злоупотребим после с бира кат свършим работата.
                          Искаме и ние....ша отворим клапака ако се наложи, само трябва да се уточни преди или след като злоупотребим с бирата
                          СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
                          бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
                          сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
                          ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

phoenix написа:
                            Fiat 127 написа:
                            Искаме и ние....ша отворим клапака ако се наложи, само трябва да се уточни преди или след като злоупотребим с бирата
                            Елате повече
                            Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
                            Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
                            Совалката средно на LPG
                            Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

хуу го пробвах оттам, ама като го извадя няма никаква промяна , нито променя обороти, нито се спъва/то от тва няма накъде/, нито пък тръгва повече, абсолютно няма промяна
                              Fiat Bravo'97 1,6 16v
                              Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
                              X