LiGuru написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Канал в София - Къде ?
Collapse
X
-
GTipo написа:Иска ми се да възродим темата и да направим едно списъче, къде са каналите.Евентуално, в кой сервиз дават да си бърникаш по колата срещу заплащане.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
stanleyhacker написа:Това някъде по Луи Айер по посока околовръстното ли се пада? Защото аз знам една малка рампичка, която е в този район но се пада по Никола Крушкин - Чолака обаче.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Ок, рампата да не е на сервиза, всмисъл може ли да се ползва свободно? Питам защото живея до лукойла. Иначе тази моята е по сребърна и не стигаш до луи айер, а завиваш наляво по никола крушкин - чолака караш повече от 500 метра май и стигаш един паркинг с тирове вдясно и там се завива наляво, има малка полянка, нещо като паркингна хората от околните къщи. там е рампичката, но е мн. неудобна и става само за бързи ремонти.FIAT BRAVO II 1.4 GPL
FIAT BRAVA 1.6 16V 103ps
FIAT TIPO 1.6i.e. 835.С1 '93 ABS
FIAT UNO 1.5
Коментар
-
stanleyhacker написа:Ок, рампата да не е на сервиза, всмисъл може ли да се ползва свободно? Питам защото живея до лукойла. Иначе тази моята е по сребърна и не стигаш до луи айер, а завиваш наляво по никола крушкин - чолака караш повече от 500 метра май и стигаш един паркинг с тирове вдясно и там се завива наляво, има малка полянка, нещо като паркингна хората от околните къщи. там е рампичката, но е мн. неудобна и става само за бързи ремонти.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
batececo написа:Люлин - зад новооткрития хипермаркет Мобексперт, непосредствено до него.П.С. един колега вика за Дружба, че някъде около РУМ-а имало, ама не съм мн наясно с Дружбите и не мога да те опътя за там...04/2000 Fiat Brava 1.9 JTD 105+
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар