Колеги, някой знае ли къде има канал в София ? Някакво маркучле от АГУ-то ми е овиснало под колата, та искам да го прибера нагоре. А и горивния филтър ми е за смяна, така че имам огромна нужда от канал. Един автоинструктор ми каза, че имало някъде в Малинова долина, но не можах да го открия
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Канал в София - Къде ?
Collapse
X
-
spark написа:С щипки е сменял съм го, за горивния филтър канал не ти е нужен, само леко на крик задна дясна гумаСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
GTipo написа:spark написа:С щипки е сменял съм го, за горивния филтър канал не ти е нужен, само леко на крик задна дясна гумаFiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
Преди час си смених филтъра на крик + трупче, но тоя маркуч не можах. Ще ми е нужен канал. Аз най - вероятно през уикенда ще ходя за риба на Панчарево, така че ще го съчетая с ремонтчето на канала там. После ще пиша за точното местонахождение на канала.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
Има на бул. Овча Купел, на Т образното кръстовище близо до "Италянеца" - едно голо незастроено място и в дъното има канал.http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=b1...Name=&oType=57In Tipo Veritas
Фиат Типо 1.6 DOHC
Фиат Стило 1.6
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар