Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тресе на ниски обороти и гасне?

Collapse
X
 
  • Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

    #16
    Re: сходен проблем

    bobo1234 написа:
    Здравейте аз също имам сходен проблем с Фиат Крома и не знам какво да правя , на празен ход оборотите постоянно играят и не са стабилни забелязах едно странно нещо преди спиране на сфетофар когато отнемам педала на газта и колата е в покой тогава се получава най често претриса силно но не гасне за миг падат оборотите и пак се оправят но не са стабилни
    Виж си дебитомера.Твоя е с клапа и като се амортизират пистичките на реостата почва да дава грешни показания на компютъра.Лагерчетата на клапата в дебитомера също се амортизират с времето.Ако пък си на газ и ти гръмне 2-3 пъти,още по-бързо си заминава.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

    Коментар


      #17
      Незнам да ли е от дебитомера ама катобеше на компютърната диагностика нетрябваше ли да отчете на компа. Искам да попитам абе с компютъра как става диагностиката защото като я закарах на комп. диагностика навряха нещо в ауспуха и това беше и започнаха да замерват

      Коментар


        #18
        отговор

        Искам да кажа, че моята крома тресе когато двигателя е загрял при студен двигател не тресе защото тогава те са малко над 1200 после когато паднат при загрял двигател до 900-1000 става това разтрисане да не говорим , че не са стабилни и постоянно играят дайте някакъв съвет колеги може ли това да е от катализатора или не знам вече от какво. А колкото до диагностиката утре ще ходя в един сервиз да видим какво ще кажат после ще напиша тук отзиви за него.

        Коментар


          #19
          Незнам дали да не отида на друг диагностика на тази която ходих нищо не направиха стоя колата 3 дена да я ремонтират ама без успех.

          Коментар


            #20
            съвет

            Здравейте колеги , ходих в сервиз "Юве" намира се на Симеоновско шосе взеха ми 40лв. и оправиха проблемите засега съм доволен имат доста добра техника и май умеят да я използват занимават се само с диагностика на двигатели. Проблема с тресенето беше в дроселовата клапа по скоро жилото на газта човека каза че не е както трябва и лъже компютъра а неравномерните обороти се дължът на неправилно регулирана горивна смес.

            Коментар

            Working...
            X