Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой Фиат вози най-меко?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абе хора става дума за МЕКО ВОЗЕНЕ, не за дизайн.......то и дизайна си е спорен де, ама разни хора разни вкусове, иначе който не се е возил в крома не знае.Все едно да сравнявате Дедра с Капа. Просто едното е направено да е лимузина, а другото си е седан...... има разлика мисляСъщото е с Кромата и Мареята..... аналога на Кромата е новата Крома и това е колата която би трябвало да вози най-меко.....Не че искам да кажа че не е хубаво да се гледа напред, но просто и тази кола си заслужава вниманието[/img]
    СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
    бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
    сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Абе те въобще фиатите меко ли возят??аз като си свикнах на пунто после на каквато и кола да се кача все ми се струва Майбах във возията
      Punto HGT - total
      Punto 1.2 16v Sporting - total
      Punto 1.2 - alive
      Toyota celica t23

Коментар

sugarboy написа:
        Не вярвам да има Фиат с по-мека возия от Мареа комби. Който казва, че не возела добре, е попадал на дефектна откъм окачване. Крома - може би, но това е кола от далечното минало.
        FIAT Marea Weekend ELX TD100, Bravo 1.9 Multijet 16V

Коментар

Хм, палиото пак не го броите за живо, даже и като възможен отговор го няма Не съм се возил на други модели фиат, освен на палио, но е факт, че вози в пъти по-меко от предишната ми кола опел-кадет седан. Возил съм с него колеги, които имат сеат ибиза, VW, форд фиеста, фиат уно, рено 19, за тях поне се сещам със сигурност. Всички са на мнение, че возията му е супер.
          Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

pakumba написа:
            и въпреки изпусналите си амортисьори кромата вози значително по-добре
            Като лодка в бурно море

Коментар

Колега snake, не си обиждай Палиото, като го сравняваш с всички тези изтърбушени кошници, които споменаваш - то това не са коли.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

snake написа:
                Хм, палиото пак не го броите за живо, даже и като възможен отговор го няма.
                Не съм се возил на Palio, но в Бургас се движат няколко - 10тина, впечатляват ме и много им се радвам! Комплименти!

Коментар

Фиат Регата, после Мареа. Лични впечатления.
                  Fiat Marea 1.8i 16V
                  Fiat Tipo 1.4i 8V
                  Fiat Punto 1.6i 8V
                  www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

все пак Палиото е хобава кола, но е от по ниския клас коли....по-меко от Кромата не може да имаТова не е някаква критика към другите модели, просто хората са направили тази кола за да вози възможно най-меко от всички модели от нея година...това че следващите модели нямат аналог на крома не значи че тя си е свалила класа.....верно стара е, затова сега има нова крома, така че вече си има аналог......
                    ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

Айде стига с тази нова Крома, нали тука става дума за коли, на които повечето от нас са се возили все пак. Не вярвам някой тук да има преки впечатления от новата Крома, а и по тази логика, като излезе новата Мареа, тя ще вози още по-добре, но тя още не е излязла, защото Мареата е по-нов модел от старата Крома и такава е логиката на хронологията.
                      Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

Не точно такава е логиката........ Логиката е че всяка фирма си прави коли от различни сегменти....както има малки коли"които не могата да возят като лимузините"...., така има и коли от среден клас, така има и коли които са от по горен сегмент.......и няма смисъл някой да отрича че колите от най-висок клас трябва да возят най-меко и да предлагат най-голям комфорт......и понеже туа не говорим за вътрешен комфорт, а за возия "мека"......мисля всеки ще се съгласи, че тази която е от най-висок клас трябва да предлага именно най-мека возия Всички Мерцедеси возят добре......но нека не сравняваме най-малкия или дори среден клас мерцедеси със мерцедесите лимузини.....дори и старите коли на по 20-30 години.......възраста на колата няма значение......просто колите от този клас предлагат и най-голям комфорт(дори и за времето си)Тука не става дума дали новата Марея ще вози по-добре или зле от някоя стара кола....става дума че са различен клас коли....и това е. А относно впечатления от новата Крома.......ами има хора с такава кола.....не е чак толкова нова вече.....п.с.Мареята вози едно към едно с Темпрата.....или поне приблизително, понеже са от един клас....но никой няма да спори кое между Темпра и Крома вози по-добре
                        ИТАЛФЕСТ 2007

Коментар

snake написа:
                          Хм, палиото пак не го броите за живо, даже и като възможен отговор го няма Не съм се возил на други модели фиат, освен на палио, но е факт, че вози в пъти по-меко от предишната ми кола опел-кадет седан. Возил съм с него колеги, които имат сеат ибиза, VW, форд фиеста, фиат уно, рено 19, за тях поне се сещам със сигурност. Всички са на мнение, че возията му е супер.
                          Не намесвай изобщо Опел - това е единица мярка за твърда возия, при това Кадета по тази скала е с оценка 10 !!!!Като оставим настрана всички коли от клас "лимузина", дето по подразбиране трябва да возят меко, най-меко си вози Ситроен с хидравлично окачване - BX или Xantia (по-големите са към лимузините )Темпрата, в сравнение с останалите ФИАТи вози сравнително добре, а сравнена с другите марки стои някъде по средата. Има дървени каруци, дето те заболяват бъбреците (Опел, Форд, VW - вкл.Пасат), има и доста по-меки като возия - Ауди, Мерцедес, френските коли (Пежо, Ситроен, Рено).

Коментар

snake написа:
                            има и доста по-меки като возия - Ауди...
                            Ауди си вози твърдичко, освен А8, която си е чиста лимузина висок клас и може би, по-малкото му братче А6, другите са си...VW Между другото, приятел със 323C ’96, завижда за возията на Бравчо - маздата му, предава всичко на шофьора и бъбреците му, нищо не спестява от бг пътищата, наистина друска яко Затова пък, има по-директен волан и имаш чувството, че усещаш пътя чрез него, голям кеф е - все едно караш картинг Няма пълно щастие - симбиоза м/у двете..опаа, Мазерати Куатропорте, мей би
                            1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

Абе що няма отговор в анкетата "Купе"..... то е с най-меката возия.....
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Ще се въздържа от гласуване защото нямам база за сравнение.Обаче съвсем логичен и почти на 99% верен отговор е Крома.И малко встрани от темата, обаче ако трябва да избирам м/у Мареа и Крома,да гледам в Мареа е меко казано мазохизъм Говорим за нови, което разбира се е утопия Все едно да сравняваме Дедра с Капа.Или цедка с S-класа...Айде да проявим малко реализъм!
                                I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Working...
                                X