Интересно, защо не сти сложили Fiat Ulysse в анкетата - голям пропуск!!!!!!!!!!
Щото то тва се води към градския транспорт
:D :D :D чак пък градски транспорт!Много удобно е автомобилчето!Кара се перфектно!Малко имаш усещане ,че караш бус, ама нищо!Аз харесвам много повече вановете!Въпрос на гледна точка
Интересно, защо не сти сложили Fiat Ulysse в анкетата - голям пропуск!!!!!!!!!!
Щото то тва се води към градския транспорт
:D :D :D чак пък градски транспорт!Много удобно е автомобилчето!Кара се перфектно!Малко имаш усещане ,че караш бус, ама нищо!Аз харесвам много повече вановете!Въпрос на гледна точка
Не закачайте вановете - друга бира са те Улис не съм карал но Рено Еспа съм и от тогава съм влюбен в "рейсовете".Ряпа да ядът лимузините на дълъг път - от "спас" слизах и все едно ставам от фотьойла в хола!Все едно не съм бил в кола...Иначе като гледам кромата е безспорен победител - жалко че не съм се качвал в такава.
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Мултипла са 2 коли, сложени една върху друга и сплескани с преса, затова не са я включили в списъка . Сори за офа, но по-грозна кола от мултипла не съм виждал .
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Добре си возат фиатите, наистина. Вчера се повозих на едно спортно мицубиши - кърти пломби Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 . Не очаквах, че японска кола може да вози толкова твърдо.
Tonight's the night and it's going to happen again and again...
хорааа) не се излагайте къде сте я сложили темпрата вие 23% - имам темпра на 300 000 км и всичко и е сменено много поддържана и вози като лодка не се усеща че се возиш по павета вози страхотно колата - супер е ...е няма да си кривя душата че подрънква вече цялото купе но за возия колата си е много добре голяма е лодка
пичове !!! ako некои си мисли чe ulysse спада кьм градския транспорт нeka дойде в Благоевгра дa му покажа kъкъв изтребител имам Ulysse 2.0 turbo HL + chip + спортен филтер !!! Половината и повече вaнoвe нeмat ништo oбштo с Улиса . Тoй e мнoгo по-лek от останалите и е дoстa мощен .Моя гo прaвих в eдин гaрaж в мoмeтa e 185 коня .Мoгa спokoйнo дa сe пoхвaля чe нeмa вaн 6+1 koйтo може да го биe нa мaгистрлaтa . Стрелката на километража му пада под 230 км/ч !!!
Защо да не включите и Мултиплата в списъка или забравяте,че във форума има и хора с такива коли.Видях две от мненията зя нея и съм сигурен,че тези хора не са се качвали в нея,а относно возията понеже съм карал или съм се возил почти във всички модели на Фиат,мога да кажа,че Улис и Мултипла имат най-добрата возия.
Коментар