Не знам какъв ще е този мазохизъм да гледаш красивото, защото няма база за сравнение в дизайна на Крома и Мареа. Дори преди 15 години Темпрата повече ми харесваше от Кромата.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой Фиат вози най-меко?
Collapse
X
-
sugarboy написа:Не знам какъв ще е този мазохизъм да гледаш красивото, защото няма база за сравнение в дизайна на Крома и Мареа. Дори преди 15 години Темпрата повече ми харесваше от Кромата.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Новата Крома, за която споменаваше един колега, със сигурност е по-висок клас, но старата, дори и теоретично да е по-висок клас, не бих я погледнал, че и да я сравнявам с Мареа - просто са различни поколения автомобили. А тука един друг колега май продава Крома и е пуснал снимки от интериора - нищо по-различно и лимузинско не виждам, което да ме впечатлява.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
nadq написа:snake написа:има и доста по-меки като возия - Ауди...Ауди си вози твърдичко, освен А8, която си е чиста лимузина висок клас и може би, по-малкото му братче А6, другите са си...VW
Между другото, приятел със 323C ’96, завижда за возията на Бравчо - маздата му, предава всичко на шофьора и бъбреците му, нищо не спестява от бг пътищата, наистина друска яко
Затова пък, има по-директен волан и имаш чувството, че усещаш пътя чрез него, голям кеф е - все едно караш картинг
Няма пълно щастие - симбиоза м/у двете..опаа, Мазерати Куатропорте, мей би
Коментар
-
sugarboy написа:Новата Крома, за която споменаваше един колега, със сигурност е по-висок клас, но старата, дори и теоретично да е по-висок клас, не бих я погледнал, че и да я сравнявам с Мареа - просто са различни поколения автомобили. А тука един друг колега май продава Крома и е пуснал снимки от интериора - нищо по-различно и лимузинско не виждам, което да ме впечатлява.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
и аз като гледам ........ по телевизията рекламите на салам как ми се напълва корема........и от бира спестяваме ......
СЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
От всичко зависи, Опел Астра и Кадет например имат едни от най-меките окачвания в историята (като натиснеш колата с ръка и потъва като детски стол). Всъщност потъва повече от стола, на който стоя в момента (с газов амортисьор), НО седалките са адски твърди и дървени и цялостното усещане е за твърда и стегната возия.
Коментар
-
tsanibaytchev написа:Не зависи ли малко и от амортисьорите? Газовите воят по-твирдо, малсените - по-меко, а някой да е слагал смесени?"За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
batececo написа:Като возия, кое вози по-меко (комфортно) БравА или Пунто? Вчера се возих в една Брава, на мястото до шофьора и краката ми опираха в таблото, а уж по-голяма от Пунтото ... Иначе возията ми се стори ОК.Fiat Croma 1.9 16v Mjet автомат
Коментар
-
Онзи ден се возих и в такси мареа. Ами твърдо вози, като моята. Палиото вози по-меко от мареа, пък кой каквото ще да си казва. Не казвам, че е по-комфортно, в никакъв случай не е така, палиото е тясно и късо и на седалките си почти изправен, за да се пести място. Но вози меко.Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар