sugarboy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой Фиат вози най-меко?
Collapse
X
-
-
То естествено, че ще сравняваш коли, които ги имат тези екстри - как да сравняваш кола с екстри с такава без. Имам предвид да вземеш една Крома с всичките й екстри, които си изброил и съответната Мареа, например 2,0 20В и си преценяваш. Аз прочетох темата ти за съвета за Кромата и съм си дал там гласа, но не можеш да сравняваш кола от по-ново поколение с по-стара и да си избереш да поддържаш старата. Все пак решението си е твое, но и в други постове съм писал, без да се обиждат колегите с подобни коли, защото всеки си отстоява мнението, че не бих погледнал нито Типо, нито Темпра, нито Крома. За да видиш, че съм обективен, ще ти кажа, че преди 15 години много харесвах Темприте и Алфа 155 например като дизайн, но... Всичко с времето си.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
Аз не се обиждам, за другите не знам !Мареа ми харесва и ако намеря това което искам ще го взема дори с цената на кредити.....но няма !!!Ако ти си ги виждал някъде - кажи ми !Но Кромата все пак е по-комфортна...няма значение от коя година е комфорта....човек може да се чувства много по-комфортно в един фотьойл от годините на Луи 14, отколкото в кресло от 21 век !
Коментар
-
Fiat Croma се произвежда до 1996г. * Тонирани стъкла - "Хамелеон" * Електрически външни огледала с подгряване * Чистачка на задното стъкло * Подглавници на предните и задни седалки * Електрически стъкла * Централно заключване * Седалка на водача с регулировка и по височина * Серво на волана * Въздушна възглавница за водача * Автоматичен климат-контрол * Забавено изключване на вътрешното осветление * Противопожарна ситема - FPS * Вътрешни противоударни греди * Щори на задните стъкла * Имобилайзер Fiat Code * Контролен панел * Фарове за мъгла * Чистачки на фаровете * Кожен салон * ABSВсичко си има, а и 96г. не е чак толкова далеч във времето. Освен това наистина трябва да вози най-добре, все пак това би трябвало да е лимузината на Фиат. А Мареата е наследницата на Темпрата. Просто Кромата няма аналог, Аналога и е новата КромаСЪДБАТА ПОМАГА НА СМЕЛИТЕ
бившата:Фиат Темпра 1,6 мi 94г. с газ
сегашната: Алфа Ромео 1,6 TS 99г. 120 кончета под капака
ИТАЛФЕСТ 2007
Коментар
-
sugarboy написа:...Крома - може би, но това е кола от далечното минало.
Коментар
-
sugarboy написа:Комфорт на равнище от 90-те години... Демоде отвсякъде.
Коментар
-
Както казах и по-нагоре, за комфорта не споря, но нали нещо, за да го харесаш, в случая кола, трябва първо на външен вид да те грабне. Тези три модела, които съм изброил, първо на външен вид не ми харесват, значи изобщо не ме интересуват как изглеждат отвътре, че да ходя да гледам. Поглеждам отдалеч - не ми харесва, и толкова. Естествено е, че всеки си харесва своето, във всяка кола има и доза носталгия, чувства и т. н. Затова някои трудно се разделят с колите си. Както вие не може да ме убедите, че Кромата е хубава /тя сама по себе си може да е отличен автомобил/, така и аз не мога да ви убедя, че Мареата е хубава. И освен това, ми се струва, този спор е малко излишен. Ясно е, че ако имахме по-висок стандарт, щяхме да караме по-големи, удобни и нови коли, но засега разполагаме с тези.Fiat Marea Weekend 1,6 16V
Коментар
-
pakumba написа:да ама темата е "кой фиат вози най-конфортно", а не кой е най-красив. аз не съм се возил в мареа честно казано, ама имам темпра и крома и въпреки изпусналите си амортисьори кромата вози значително по-добреСега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
edgecrusher написа:Ако оставим комфорта настрани (мисля,че на всички е ясно,че по-комфотен Фиат от Крома НЯМА),чисто визуално си е красива.Да ме прощава колегата с Мареата,ама няма място за сравнение между двете.Всичко останало си е въпрос на личен вкус и е строго субективно.1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар