Riddle написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Дилема - Ремонт на Крома или смяна за Мареа !!!
Collapse
X
-
Оставих я в сервиз - там да се мъчат. Та така и така ще я разчанчват реших и да я обслужа - масло, филтри (маслен, въздушен, поленов) , горивен филтър и едно водно съединение плюс термостата и помпата частите ме удариха по джоба точно 297 лв. В сервиза след бегъл оглед ми казаха да очаквам труд от 50 до 80 лв., но изобщо не обърнаха внимание, че трябва да демонтират и газовата бутилка. Затова ги броя - 100 лв. и ако се ръсна и 350-400 лв. за джанти май Мареата ще остане мираж и тази година
Коментар
-
Ехххх...всичко оправиха момчетата, даже и маншон на карето ми сменили, че бил скъсан и водното съединение намерили след бая зор, ама да оправяш стара кола си е беля работа. Кефа ми продължи точно до първото гасене на колата. След запалването проклетата лампа на инжектора светна отново и не ще да гасне !!! За 20 лв се поскъпих и не смених датчика на термостата, но защо ли ми се е наглездила мисълта, че проблема е ламбда сондата ! Дали тази сонда може да се спаси по някакъв начин или трябва да се смени (173 лв. !!!)?
Коментар
-
Riddle написа:Ехххх...всичко оправиха момчетата, даже и маншон на карето ми сменили, че бил скъсан и водното съединение намерили след бая зор, ама да оправяш стара кола си е беля работа. Кефа ми продължи точно до първото гасене на колата. След запалването проклетата лампа на инжектора светна отново и не ще да гасне !!! За 20 лв се поскъпих и не смених датчика на термостата, но защо ли ми се е наглездила мисълта, че проблема е ламбда сондата ! Дали тази сонда може да се спаси по някакъв начин или трябва да се смени (173 лв. !!!)?Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
pakumba написа:можеш да караш без нея, но разхода ти на бенз ще е висок и компа ше е в авариен режим. ако караш на газ недей я сменя
Коментар
-
Riddle написа:pakumba написа:можеш да караш без нея, но разхода ти на бенз ще е висок и компа ше е в авариен режим. ако караш на газ недей я сменяLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар