Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Колко тонколони се включват към касетофона на Браво?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колко тонколони се включват към касетофона на Браво?

Здравейте!Някой да има представа колко тонколони могат да се включат директно към обикновения модел на касетофона за Браво/а (този без CD changer control и без RDS)?Аз имам само две - във вратите и се чудех дали има изводи за още. Намерих схемата за ваденето на касетофона по форумите, но нещо още не мога да го преборя и да го извадя
    Bravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!

моя го извадих, малко е играчка ама като внимаваш става, ако имаш нужда отт помощ след сесията съм на разположение
    ex Fiat Bravo GT

Коментар

а колко са изводите за колоните в края на крайщата?И за сесии не споменавай, че затова вися като вампир по нощите Като си рекъл - ще взема наистина да те помоля за помощ, та дай знак като свършиш сесиите! Ще черпя За газовата - ако разбереш нещо за под 1800, нещо човешко (5-600 лв)...кажи моля те (тва си е една четвърт от Фиатката - по-добре да си я режа на бензин )

Коментар

Re: Колко тонколони се включват към касетофона на Браво?

angelmilev написа:
        Здравейте!Някой да има представа колко тонколони могат да се включат директно към обикновения модел на касетофона за Браво/а (този без CD changer control и без RDS)?Аз имам само две - във вратите и се чудех дали има изводи за още. Намерих схемата за ваденето на касетофона по форумите, но нещо още не мога да го преборя и да го извадя
        скоро си сменях касетофона.. от оригинален на цд и поне при моя нямаше предни-задни, т.е. идвата леви канала бяха на едно с мост, както и десните разбира се че и ти ще трябва така да направиша за колони зависи от парата която даваш...
        "То, правото, е като хубава кобила на пазара. Който има повече пари, той я купува..." Йордан Радичков.

Коментар

тук има полезна информация, най вече тези две схеми на изводите отзад:
          FIAT Stilo 1.4 16V
          FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

Много благодаря!Тони, това ръководство има ли начи някак да го преснимам?Ако пък го имаш в електронен вид - направо е перфектно За черпенето мисля няма защо да споменавам

Коментар

забраванко съм, като писах "тук" имах впредвид този сайт:http://www.bravo-guide.co.uk/ice.htmно съм забравил линка, схемите са от там, в горния край на страницата има този линк :http://www.bravo-guide.co.uk/images/audio/audio.pdfтова е някакво ръководство за нашите касетофони в pdf формат. Успех
              FIAT Stilo 1.4 16V
              FIAT Bravo 1.6 16V (преди)

Коментар

Ако това помага с нещо, при мен оригиналното радио с касетофон и RDS има 6 колони вързани фабрично две отпред на таблото, две на предните врати и две отзад на кората.Успех!
                FIAT Bravo 1.6 16V '97

Коментар

А каква мощност може да захрани фабричното радио ?

Коментар

Working...
                  X