Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за Airbag....

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за Airbag....

Аз продължавам с новобранските въпроси.... Та...Бравата ми има Airbag само на шофьора.....въпроса ми е...дали си е на мястото? всмисъл ако е била удряна и той се е задействал дали сега си е на място? как да проверя......до тия мисли ме доведе един колега...ама и той толко разбира та аз да питам........ :D
    Fiat Brava 1.6 16V '98

Определено си личи, ако е излизал! А и не може да се възстанови. Отиди и на диагностика на еърбега за да си сигурен.

Коментар

по кое си личи??? обясни ми....
      Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

SSPURSS написа:
        по кое си личи??? обясни ми....
        Винаги си личи,главно по наличието на едни специфични линии по горната част на волана обикновенно те са асиметрични и показват точно как е била сцепена кората + това се получава и лек,но иначе осезаем луфт м/у самото кормило и кората му.Лично аз покрай моя airbag и всичките проблеми с него ходих в Италсервиз ,който ако случайно не знаеш (все пак си новобранец иначе нищо лично :D ) се намира на "Винарова колело" № 1 (под моста на цариградско,кръговото с Г.М.Димитров) тел: 02/8706450.Там биха могли да ти помогнат доста добре, защото аз още когато купувах бравото ми индикатора на таблото светеше непрестанно оказа се,че просто при смяната на различни акумулатори компютъра е отчел грешка и затова е светело.После претърпях ПТП не толкова кофти но airbag-a ми гръмна естесвено заложиха нов пиропатрон и бутилка долу при сензорите, но пак правиха диатностика и всичко ми е ок ВАЖНО е да знаеш,че един от признаците дали е наред Бравата ти е именно едновременното изгасване на индикатора на смукача и индикатора на airbag-a хайде стига съм писала ако мога още нещо да помогна пак :PPS. Дано да съм била полезна. Препоръчах ти този сервиз, защото съм доволна и знам на 100% че имат софт за Браво/а

Коментар

Само леко допълнение-
          ВАЖНО е да знаеш,че един от признаците дали е наред Бравата ти е именно едновременното изгасване на индикатора на смукача и индикатора на airbag-a
          Затова ти казах най-добре отиди на диагностика, да ти е мирна главицата, понякога недобросъвестни продавачи свързват еърбега към индикатора за инжекциона и изгасват едновременно, всичко изглежда ок, а не е...

Коментар

мерси Блонди....знам каде е сервиза...живея близо и ще отида до там.......междодругото точно там ми обявиха цена от 300 лева за смяна на анг. ремък.....което ми се вижда бая скъпо.....
            Fiat Brava 1.6 16V '98

Коментар

Working...
            X