Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Става ли този бартер?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Става ли този бартер?

Замислям се за бартер с допл. от моя страна на сумата от 1000 лв. за Браво 1.4 12v .Колата е в отлично състояние и е много добре поддържана.Не знам дали си струва?За Бравото:Колата е внесена на 20.12.2004 г.Има ел стъкла и огледала, хидравлика, аларма имобилайзер, лети джанти, спортно окачване, ремус гърнета, стерео, централно с управл. от дистанционното и др.Сменил съм: ангренажен и пистов ремък, масло Selenia gold (полусинтетика) преди 6000 км., антифриз, спирачна течност, масло на скоростната кутия - elf, предни гуми Bridgestone potenza, предни и задни накладки, нови чистачки, купил съм оригинален касетофон, защото нямаше, гражданската е към ДЗИ с безплатен преглед, каското е към Булстрад, сменил съм стартер-нов, маховик - нов, салона е перфектен.Отвън има 1-2 забележки, че стъклото на задния стоп има малка дупка(но вода при светлините не влиза) и стъклото на дясното огледало е спукано.Не знам защо,ама нещо много ми се е приискало да се обновя!Моята вече я познавам като двете си ръце и ......
    SKODA 105L '78
    PUNTO 1.2 MPI ELX '94
    FIAT 126p '89
    TEMPRA 1.6 i.e.SX '91
    GRANDE PUNTO 1.2 '06

Сменил съм: ангренажен и пистов ремък, масло Selenia gold (полусинтетика) преди 6000 км., антифриз, спирачна течност, масло на скоростната кутия - elf, предни гуми Bridgestone potenza, предни и задни накладки, нови чистачки, купил съм оригинален касетофон, защото нямаше, гражданската е към ДЗИ с безплатен преглед, каското е към Булстрад, сменил съм стартер-нов, маховик - нов, салона е перфектен.Отвън има 1-2 забележки, че стъклото на задния стоп има малка дупка(но вода при светлините не влиза) и стъклото на дясното огледало е спукано.
    Това е за Пунтото ти, така ли Аз лично бих направил бартера изобщо без да се замислям, след като Бравото е такова, каквото го описваш. А и 1000 лева...Просто е чудно!

Коментар

Ще ти споделя и моето мнение. Всичко е вьпрос на лични впечатления и настройки, така, че покарай Бравото/ Пунтото си го знаеш/ и прецени без вьншна намеса! Иначе си мисля, че сделката си заслужава, пьк и всяка нова придобивка е вид положителна емоция-не се лишавай от нея, а и форума от разнообразие!!! Да честитя ли?

Коментар

пьк и всяка нова придобивка е вид положителна емоция-не се лишавай от нея, а и форума от разнообразие!!!
        Точно! Много на място казано! Това имам впредвид и аз!

Коментар

Working...
        X