Iskam da si kupia kola, koiato da e udobna za grada, da e s eftina poddrujka, da ne e s dobro saotnochenie cena - kachestvo, da gori malko, da stava poniakoga i za izvangradsko, bez pretencii za sustezania, da moga da se kachvam zimata na Pamporovo bez da se strahuvam dali chte moje da se kachi, dali niama da varti gumi.... Spriala sum se na Fiat Punto - 4/5 vrati, 1997/1998, gledam che varviat okolo 5000 leva... Bih iskala da spodelite mnenia za takiva avtomobili. Niakakvi problemi, kakvo da gledam, kakuv dvigatel, kakvi problemi moga da ochakvam... Izobchto plusove i minusi za tozi avtomobil. Drugia variant e Opel Corsa... no mi se struva che Puntoto e po-dobro rechenie.
( Blagodaria za otgovorite predvaritelno.Искам да си купя кола, която да е удобна за града, да е с ефтина поддръжка, да не е с добро съотночение цена - качество, да гори малко, да става понякога и за извънградско, без претенции за състезания, да мога да се качвам зимата на Пампорово без да се страхувам дали ще може да се качи, дали няма да върти гуми.... Спряла съм се на Фиат Пунто - 4/5 врати, 1997/1998, гледам че вървят около 5000 лева... Бих искала да споделите мнения за такива автомобили. Някакви проблеми, какво да гледам, какъв двигател, какви проблеми мога да очаквам... Изобщо плюсове и минуси за този автомобил. Другия вариант е Опел Корса... но ми се струва че Пунтото е по-добро решение.Благодаря за отговорите предварително.Може ли да използваш кирилица следващия път? Благодаря.
![Sad](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_sad.gif)
Коментар