zdravejte,dnes si kupih fiat bravo 1.242 16v 99г,,kupih vsi4ku neobhodimi remyci ,kakto i maslo ,edinstvenoto koeto ne sum kupila sa ROLKITE,МОЙЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВА Е НОРАМЛНАТА СУМА ЗА ТЕЗИ РОЛКИ,КОЛКО БРОЯ ТРЯБВА ДА КУПЯ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЛИ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА ГИ СМЕНЯ?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ ,ДОСЕГА ПРОСТО НЕ СЪМ КАРАЛА ФИАТ И СЪМ ОБЪРКАНА ОТ ПОЛУЧЕНАТА ДОСЕГА ИНАФОРМАЦИЯ.МОЛЯ ЗА СЪВЕТ И БЛАГОДАЯРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕМИ ОТГОВОРЯТ!!!Поправи си поста изцяло на кирилица! Използването само на главни букви се определя, като викане! Не виждам повод да го правиш!? Vladim
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
моля,за малко информация?
Collapse
X
-
хм, колега, ти ако искаш си го карай и още 1-2-3 години без да сменяваш тези основни консумативи, ма недей съветва и колегите, защото като им излопа двгто, кой ше псувате? инжeнерите на фиат, или собствената си непредвидливост?anna-maria25 - смени ги!"Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Re: моля,за малко информация?
anna-maria25 написа:zdravejte,dnes si kupih fiat bravo 1.242 16v 99г,,kupih vsi4ku neobhodimi remyci ,kakto i maslo ,edinstvenoto koeto ne sum kupila sa ROLKITE,МОЙЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ КАКВА Е НОРАМЛНАТА СУМА ЗА ТЕЗИ РОЛКИ,КОЛКО БРОЯ ТРЯБВА ДА КУПЯ И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЛИ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА ГИ СМЕНЯ?БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО НА ВСИЧКИ ,ДОСЕГА ПРОСТО НЕ СЪМ КАРАЛА ФИАТ И СЪМ ОБЪРКАНА ОТ ПОЛУЧЕНАТА ДОСЕГА ИНАФОРМАЦИЯ.МОЛЯ ЗА СЪВЕТ И БЛАГОДАЯРЯ НА ВСИЧКИ КОИТО ЩЕМИ ОТГОВОРЯТ!!!Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
-
vaskobravo написа:здрасти!по принцип всеки ще ти каже че е задължително,но от личен опит знам че когато колата си е в ред не я пипаи.от 1 год.карам браво и не съм барнал НИЩО!!!не от мързел-просто колата си върви без грешка.може би въпрос на късмет
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар