Какво масло да сложа на бравото
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Селения голд или 20К
Collapse
X
-
Предполагам, че ви е писнало от подобни теми, но...Преди около 2 часа си купих Браво 1,4 12V Двигателя буквално пее, не съм предполагал, че може да е толкова тих. Но... Има доста нагар и ми препоръчаха да сложа някакво по-евтино масло, с което да карам 2-3000 км за да прочисти и после да го сменя. Мислите ли, че е удачно и ако да какво "временно" масло да сложа?Благодаря предварително.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
Lane Staley написа:Предполагам, че ви е писнало от подобни теми, но...Преди около 2 часа си купих Браво 1,4 12V Двигателя буквално пее, не съм предполагал, че може да е толкова тих. Но... Има доста нагар и ми препоръчаха да сложа някакво по-евтино масло, с което да карам 2-3000 км за да прочисти и после да го сменя. Мислите ли, че е удачно и ако да какво "временно" масло да сложа?Благодаря предварително.
Коментар
-
Lane Staley написа:Предполагам, че ви е писнало от подобни теми, но...Преди около 2 часа си купих Браво 1,4 12V Двигателя буквално пее, не съм предполагал, че може да е толкова тих. Но... Има доста нагар и ми препоръчаха да сложа някакво по-евтино масло, с което да карам 2-3000 км за да прочисти и после да го сменя. Мислите ли, че е удачно и ако да какво "временно" масло да сложа?Благодаря предварително.SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4
Коментар
-
къде има нагар и как го видяхте?!?където и да е, евтиното масло няма да помогне с нищо - сложи си хубажо синтетично масло, и първата смяна я направи на 3-4к и после си сложи пак хубаво масло. може първия пъ да използваш и промивно масло.хм - вече са ме изпреварили с отговора..."Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
(Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)
Коментар
-
Nino написа:Lane Staley написа:Предполагам, че ви е писнало от подобни теми, но...Преди около 2 часа си купих Браво 1,4 12V Двигателя буквално пее, не съм предполагал, че може да е толкова тих. Но... Има доста нагар и ми препоръчаха да сложа някакво по-евтино масло, с което да карам 2-3000 км за да прочисти и после да го сменя. Мислите ли, че е удачно и ако да какво "временно" масло да сложа?Благодаря предварително.like a man in silk pyjamas shooting pigeons from a deckchair
Коментар
-
moko написа:idm написа:я си сложи новото масло на Приста ойл!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар