Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

препоръка за бензинов двигател на пунто

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

препоръка за бензинов двигател на пунто

Здравейте, престои ми да си купя кола и една от възможностите на които съм се спряла е Пунто.Търся кола с климатик, бензинова до 4-5000 лв така че предполагам говорим за пунто1.бих искала да ми дадете съвет кой бензинов двигател е най-стабилен защото гледам че има и 16 клапанови варианти но не знам дали са за предпочитане.Колата ще я ползвам предимно за градско каране и отвреме на време извън града.Това е очаквам да драснете по някой и друг ред дори и да е с общи препоръки към модела.благодаря

1.1 е спънат и без климатик, така че не бих го препоръчал. Може би 1.2 16V (Sporting) или 1.6 16V са по-подходящи за използване с климатик. Кажи дали смяташ да му слагаш газ.
    Не знам дали знаете, но "не знам" се пише отделно!
    Fiat Punto 1.2 SX 2000 г.

Коментар

не искам да слагам нито да има газ.Какво може да кажете за двигател 1,2 16V 85 коня предлагат ми едно таково пунто има и друго което е 1,2 60 коня.А иначе спряла съм се на пунто защото според мой познат който е по вещ в а-лите това е най-стабилният модел на фиат.Разбира се знам че всичко е относително и зависи от конкретната кола

Коментар

Като бивш и сегашен собственик на Пунто ,накратко мога да кажа следното:1.1 мотора е отличен за градско като надеждност, разход и динамика,обаче се мъчи при вкл.климатик,затова при този мотор варианти с клима се срещат изкл.рядко.1.2 /8V и 16V не отстъпват по надеждност/всички са FIRE/ по-динамични са и не се товарят така от климатика.Пунто-90 с мотор 1.6 се произвежда до 97 г., след което е заменен с Пунто-85/16v -това са по-мощните верси на пунто Мк1
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Аз съм с брава 1.2 16V и като характеристики двигателя е страхотен. Имал съм и пунто 1.1 но без климатик, доволен бях и от него.За парите които си си приготвила може да вземеш доста читав екземпляр, а при добро желание и МК2.
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
          X