Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Счупена предна броня на Браво...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Счупена предна броня на Браво...

Колеги, моля ви вижте снимките и си дайте експертното мнение - това счупване може ли да се ремонтира или да си хващам главата под мишница и да купувам нова броня?
    Прикачени файлове
    Bravo 1.6 16v 1997
    КОЛА ЗА АЙЛЯК...

Принципно, ако имаш всдичките парчета, или поне повечето, с малко кит и редене на мозайка, боя и ще е като нова.
    Tipo, 1,8 DOHC, 105 hp

Коментар

Ми, не съм много наясно с рециклирането на пластмаса, но така като гледам по-скоро нова ще е необходима... А така и така тази ще трябва да я пребоядисаш ако изобщо може да се отремонтира, по-добре си сложи нова да ти е мирна главата...

Коментар

По-добре нова по мое мнение.
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

А така и така тази ще трябва да я пребоядисаш ако изобщо може да се отремонтира, по-добре си сложи нова да ти е мирна главата...
          FIAT UNO 55S. Мирише бензина!
          FIAT MAREA1.6 16V

Коментар

Колега може!Дори и да липсват парчета,пак може.Където правят брони напасват други парчета и става.Отгоре малко кит и боя,и си готов!Има един малък проблем,а именно при лек удар с бронята след това,кита се пука много лесно.Поразпитай колко ще ти струва втора употреба и си направи сметката.Боядисването е неминуемо,понже колата ти е специфичен цвят и едва ли ще имаш късмета да намериш от същия цвят втора употреба.
            Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
            Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005

Коментар

един колега продава здрава от браво. мисля че е точно за теб. виж в секцията продава се
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

dudulia написа:
                Колега може!Дори и да липсват парчета,пак може.Където правят брони напасват други парчета и става.Отгоре малко кит и боя,и си готов!Има един малък проблем,а именно при лек удар с бронята след това,кита се пука много лесно.Поразпитай колко ще ти струва втора употреба и си направи сметката.Боядисването е неминуемо,понже колата ти е специфичен цвят и едва ли ще имаш късмета да намериш от същия цвят втора употреба.
                За боята си прав, 80 лв. отхвърчат при всички положения...лошото е че новата броня е 150 лв., стават 230...не знам как вървят втората употреба, а там може да имам късмет и да намеря с моя цвят, това е най-разпространения цвят на браво...ако някой има идея къде да се търси в региона от софия до пловдив - да се обажда!
                Bravo 1.6 16v 1997
                КОЛА ЗА АЙЛЯК...

Коментар

броня

незнам колко е нова но и и нова и стара да е пак трябва да се боядисва а за боята ако се боядисва цяла ще ти вземат толкова колкото е бронята нова ако изкаш да си е правиш сам 1 от вън с нагряване да си дозалепиш парчета и малко нови ако липсват от друга не всички пластмасина брони са еднакви 2 епоскидна смола отвътре и плат 3 кит и боя само на мястото / може да е оградиш само там на счупеното /
                  КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
                  Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
                  http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Anaboliy написа:
                    един колега продава здрава от браво. мисля че е точно за теб. виж в секцията продава се
                    Колега, можеш ли да пуснеш лин, че нещо рових ама освен една синя със забележки не мернах такава обява...сори
                    Bravo 1.6 16v 1997
                    КОЛА ЗА АЙЛЯК...

Коментар

Нова в смисъл втора употреба от автоморга.Защото "новите" са безбожно скъпи китайски ментета които се трошат от поглед.
                      SUZUKI SX 4/1.9 DDiS, 120 кс/8V, 4X4

Коментар

Nino написа:
                        Нова в смисъл втора употреба от автоморга.Защото "новите" са безбожно скъпи китайски ментета които се трошат от поглед.
                        ХАХА! тъкмо такава! имах тази броня точно три седмици, преди да я паркирам в едно волво 153 лв.!!! ЛИОН тунинг имат много красива предна за 280 лв. ама май качеството им куцало...
                        Bravo 1.6 16v 1997
                        КОЛА ЗА АЙЛЯК...

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=14875
                          Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

мерси, и аз това намерих...ми освен да си сложа синя броня, едни сини прагове, па да й пусна една синя лента с кантове от броня до броня през средата и да карам е*а ти уникалното браво...и по-големи простотии съм правил
                            Bravo 1.6 16v 1997
                            КОЛА ЗА АЙЛЯК...

Коментар

Working...
                            X