Какво според вас означава написаното на пластмасата : distr..KM69046Колата е bravo 1.6 16v.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Надпис на двигателя?? Bravo
Collapse
X
-
Само при смяна на ангренажа драскат така.Аз какво да кажа като на моя страничен капак на ангренажа пише 234000.Много смешно ми става като напишат в някоя обява реални 70000 км за кола на 10 години.И пак на максимата кола от каране не се плаши и жена също.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Определено това, което търговецът би искал да изтъкне е, че разбираш ли колата е на 80000 км и преди 10к е сменен ангренажа, нали виждаш. И аз имам една такава Мен ако питаш - хич не гледай какво пише. Сменяш си всичко и почваш да си водиш собствена сметка, да ти е мирна главата.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
vesko написа:Определено това, което търговецът би искал да изтъкне е, че разбираш ли колата е на 80000 км и преди 10к е сменен ангренажа, нали виждаш. И аз имам една такава Мен ако питаш - хич не гледай какво пише. Сменяш си всичко и почваш да си водиш собствена сметка, да ти е мирна главата.
Коментар
-
Кейн написа:DIstr. е Dstribution belt - ангренажен ремък.А дали е истински надписа или не е - божа работа :о)На моята имаше подобе ннадпис като я взех, и тъкмо и беше дошло да се сменя ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар